Asgard 1000 FS PRO

Legújabb 2016-os kerékpárjaink egyik kimagasló modellje ez az elektromos Bosch rendszerrel felszerelt felső kategóriás öszteleszkópos MTB. Nem csak felszereltsége miatt újdonság, hanem ez az első kerékpárok egyike, amely új, frissebb, fiatalos dizájnvonalunkat követi. Figyelemfelkeltő színvilága és finom vonalvezetése mellé egy erős, sportos kerékpár társul, ami minden útviszonynak megfelelő.

Az Asgard 1000 FS PRO 2016-os kínálatunk elektromos MTB kategóriájának legfelső szintjét képviseli. A Bosch Performance CX, 75 Nm nyomatékkal rendelkező motorja idén elsőként kerül beépítésre ebbe a modellbe. Ami egy átlag Performance motorhoz képest 120%-os teljesítményt is képes leadni. Ennek megfelelően egy 500 Wh, növelt teljesítményű akkumulátorral kerül forgalomba. Elöl egy Rock Shox Recon Gold 120 mm-t mozgó levegős teleszkóp, hátul egy szintén 120 mm úttal rendelkező Rock Shox Monarch XX levegős rugóstag szolgáltatja a megfelelő rugózást, mindkettő kormányról vezérelhető lock-out-al rendelkezik. A váltó, váltókar, fékek és a kerékagyak mind Shimano XT felsőkategóriás alkatrészek.

A hidroforming eljárással készült alumínium váz méltó a felső kategóriás felszereltséghez, már első ránézésre minőségi benyomást kelt. Változó geometriával kialakított csövei dinamikusan fogadják a különböző irányú erőhatásokat. A hidroforming eljárásnak köszönhetően az akkumulátor a váz vonalvezetésébe illeszkedik. A hegesztések, csőtalálkozások masszívak, így a kerékpár stabilan, pontosan irányítható. A Gepida kerékpárok vázaira örök garanciát biztosítunk, ezzel is alátámasztva termékeink magas minőségét.

A kerékpár festése és matricázása a korszerű vizes bázisú eljárással igazán minőségi és hosszantartó külsőt biztosít.

Tehát az Asgard FS PRO tudja a legfontosabbakat, kiválóan irányítható, működése megbízható és kifinomult, minden útviszonynak megfelelően megállja a helyét minden terepen.

2016 JAN 12 14:37:00/