Bringás karácsonyi ajándékok

Bringás karácsonyi ajándékok fanatikus szeretteinknek - és magunknak

 

1. Marokszerszám– Egy kompakt és hasznos darab minden körülmények között jól jön. Minél több funkciót biztosít, annál jobb.

2. Kerékpáros mez – Technikai ruházat lévén szintén fontos darabja egy bringás felszerelésének. Mindig szenteljünk kiemelt figyelmet a méretválasztás során, mert gyártónként és típusonként igen nagy lehet az eltérés.

3. Villogó szett – Egy kompakt villogó szett abszolút elengedhetetlen tartozék a sötét téli napokon.

4. Gyorszár szett – Minden bringás örömmel tuningolja szeretett gépét. Egy könnyű, formatervezett és a kerékpár színével harmonizáló darab mindig nyerő választás!

5. Kulacs és kulacstartó – Könnyű, formatervezett és színben harmonizáló darabok hada érhető el a piacon és a mai modern kulacsok mind anyagukban, minőségükben és kivitelezésükben eleget tesznek a legmagasabb elvárásoknak is.

6. Könyv – Egy izgalmas témaválasztás, egy érdekes történet, egy világszerte ismert sportesemény leírása, egy legendás sportoló életrajza. Bármelyiket is említjük, abban egyetérthetünk, hogy mind érdekes olvasmány egy bringás számára.  

7. Lánctisztító szett – Egy lánctisztító szett mindig jól jön, amikor kerékpár karbantartásról beszélünk. Egyszerű használata és praktikussága teszi ideális ajándékká.

8. Műhelypumpa– A megfelelő guminyomás elérése érdekében abszolút elengedhetetlen egy műhely pumpa. Olyan eszköz ez, ami minden bringás műhelyében helyet kell kapjon.

9. Kerékpáros computer – A legtöbb bringás szereti tudni azt, hogy milyen messzire, milyen gyorsan bringázott. Erre a célra tökéletes választás lehet egy kerékpáros computer, ami sok esetben akár GPS funkciókkal is el van látva.

10. Póló – Egy nagy igazság: a bringások szívesen viselnek bringás pólót. Legyen szó országúti, mountain bike, BMX vagy mindennapi felhasználásról, a bringás pólók mindig a legnépszerűbb darabjai egy bringás ruhatárának.

 

VISSZA