Nedao 1000
Nexus 3

City E-bikes
További képek elrejtése
GepidaKerékpárokNedao 1000 Nexus 3
Specifikáció
Geometria
Technológia
Váz
minimal height (cm)
maximal height (cm)
T/T h (mm) 678
T/T a (mm) 623
H/T (mm) 225
C/S (mm) 582
W/B (mm) 1172
S/T ang. (°) 66,5
H/T ang. (°) 72
F/L (mm) 408
B/B drop (mm) 45
F/R (mm) 53,5
cm
Gepida Nedao 1000 Technológia
 • Bosch Active
  Az Active család változatos, és egyedi igények szerint használható változata a BOSCH ebike rendszereknek. Az úgynevezett „hátszél” hatásnak köszönhetően (olyan, mintha az embert kerékpározás közben egy láthatatlan erő tolná) a kerékpáros nagy távolságokat tehet meg, változatos terepviszonyok között, komolyabb megerőltetés nélkül. Ideális választás azoknak, akik a kerékpárt elsősorban szabadidős tevékenységekhez, városi közlekedéshez vagy túrázáshoz használják.
 • Vizes bázisú festési eljárás
  Ez a modern és környezetbarát technológia lehetővé teszi, hogy tökéletes fényezésű kerékpárokat készítsünk nagy színválasztékban. A fényezés tartósságát tovább növeli a speciális porlakk réteg, melyet a festési eljárás legvégén kapnak meg a vázak. 
 • Integrált kábel vezetés
  A kábelek vázon belüli elvezetése, letisztult, elegáns ugyanakkor sportos megjelenést kölcsönöz. Mindemellett a kábeleket, bowdeneket megvédi a külső behatásoktól, növelve a rendszer élettartamát, megőrizve annak pontos működését.
 • Postmount 160
  Ez a jól ismert tárcsafék felfogatási megoldás régóta uralja a kerékpáripart. A féktest két csavarral, közvetlenül rögzül a vázhoz és villához, párhuzamosan a váz vonalával. A kialakításnak köszönhetően nincs szükség további adapterekre, a rendszer súlya nem gyarapszik, a fék és váz kapcsolata a lehető legstabilabb. Ez a rendeszer lehetővé teszi a fékek egyszerű szervizelését és állítását is. 
 • 360° Láthatóság
  Kerékpárjaink tervezése során az egyik legfontosabb szempontként a kerékpáros biztonságot tarjuk szem előtt. A biztonságos kerékpározás egyik legfontosabb eleme a kiválló láthatóság, ezért kerékpárjainkon a lehető legjobb minőségű lámpákat és fényvisszaverő elemeket alkalmazzuk a 360 fokos láthatóság érdekében. 
 • ISO 9001:2009 Hitelesítés
  Ez a nemzetközi szabvány garantálja a termékek és szolgáltatások állandó kifogástalan minőségét folyamatos fejlesztését és a vevői elégedettséget. 
 • Hydroforming
  Különleges vázgyártási eljárás, mely során az alumínium ötvözetű csövek formáját nagy nyomású folyadék injektálásával alakítják ki. Eredménye a nagyon könnyű, ugyanakkor esztétikus és erős váz.
 • Komfort geometria
  Az optimalizált vázgeometria a kerékpáros kényelmét szolgálja hosszú távon is, ideális testpozíció mellett. Kerékpárjaink kialakításánál a piacon fellelhető legkényelmesebb kiegészítők közül válogatunk (pl. komfort markolat és nyereg), hogy a lehető legmagasabb ergonómiai szintet képviseljék. 
 • Optimalizált merevség
  Az optimális merevség az egyik legfontosabb tulajdonság a modern alumínium vázaknál. Az általunk alkalmazott hydroforming technológiának köszönhetően vázaink erősek és merevek, ugyanakkor komfortosak. 
 • Vázméret:
 • Név: Nedao 1000 Nexus 3
  Cikkszám: 30171530-41A
  Kerékméret: 24''
  Sebesség: 3
  Váz: GEPIDA 6061 ALLOY
  Villa: STEEL
  Kormánycsapágy: GEPIDA INTEGRATED A-HEAD
  Hajtómű: FSA CK-310 18T 170MM
  Középcsapágy: BOSCH ACTIVE WITH PEDAL BRAKE / 400WH STANDARD
  Felnik: RODI FREESTYLE 24'' 36H
  Küllő: SAPIM STAINLESS BLACK
  Agy: GEPIDA ALLOY 36H / SHIMANO NEXUS 3 36H
  Fék: COASTER BRAKE
 • Fék kar: -
  Lámpa: -
  Kormány: GEPIDA CRUISER BAR
  Kormányfej: GEPIDA TDS-AL-60 60 MM RISE 10
  Nyereg: SELLE ROYAL DRIFTER
  Nyeregcső: GEPIDA ALLOY POLISHED 27,2X400 MM
  Váltókar: SHIMANO NX3
  Hátsó váltó: SHIMANO NEXUS 3
  Első váltó: -
  Külső gumi: -
  Méret:
  Súly: 25.6 kg
 • Ajánlott fogyasztói ár
  649900 Ft

Ajánlott termékek