Nuvinci Technológia

NuVinci története a kerékpározással kezdődik. Ez a kerékpározás történetében első fokozatmentes sebességváltó könnyebbé és élvezetesebbé teszi a kerékpározást, és minden korcsoportból új vásárlókat vonz. Az N360™ fokozatmentes váltóművel ellátott Harmony™ és Harmony H|Sync™ intelligens automatikus váltórendszerek különösen jól illenek az elektromos kerékpárokhoz, mert növelik a hatótávot, illetve optimalizálják az akkuhasználatot, s ezáltal tovább emelik a kerékpározás élményét.


Az Automata kerékpározás élménye


NuVinci fokozatmentes sebességváltó önmagában is egyedi kerékpározási élményt biztosít, az intelligens váltó bevezetése pedig új korszakot nyitott a kerékpározásban. Ez a váltástechnika következő forradalma: teljes körű automatika bármilyen váltási nehézség és rángatás nélkül. A Harmony™ és Harmony H|Sync™ rendszerek egyszerű és észrevétlen automatikus működésükkel páratlan utazási minőséget nyújtanak, optimalizálják a motor és az akku teljesítményét, valamint növelik a hatótávot. 


Reptila 1000 NuVinci Harmony Base

A Nuvincy Harmony főbb jellemzői:


  • Az intelligens, elektronikusan vezérelt meghajtó egység az automatikus és manuális váltási módok közötti szabad választást kínál.


  • Automatikus mód: a kerékpáros beállítja az optimális pedálozási sebességet, a Harmony rendszer pedig könnyeden és észrevétlenül gondoskodik az áttétel szabályozásról, még a hirtelen megállások és elindulások pillanataiban is.


  • Manuális mód:* a kerékpáros manuálisan állítja be az áttételi értéket az ún. „ride by wire” technológia segítségével... Sosem volt olyan észrevétlen a fokozatmentes váltás, mint a díjnyertes NuVinci N360 CVP váltóval, 360%-os áttételi tartományban! 


  • Különféle pedálozási sebességtartományokra programozható, valamint akár lépcsőkben, fokozatokban történő váltást is lehetővé tesz; működése egyszerre sima és precíz.


  • Kompatibilis a 12–48V közötti feszültségen működő első agymotoros és középmotoros e-bike rendszerekkel.


  • Az időjárásállóan szigetelt váltótest gyorsan és egyszerűen leválasztható, ha ki kell venni a hátsó kereket… Leválasztása egyszerűbb, mint a piacon fellelhető bármely manuális kábeles váltórendszeré!


  • Az e-bike kerékpárosok többsége nem szeret váltani. A Harmony rendszer folyamatosan optimalizálja a pedálozást, így a kerékpáros nagyobb hatótávot érhet el, és többet hozhat ki az elektromos rendszerből. * Csak Harmony Advanced Controller használata esetén. 


“It’s smooth. It’s fun.” - Bicycle Manufacturer

“No need to think about shifting” – Recreational Cyclist

“When I rode NuVinci…that was it!” – Industry Analyst

“NuVinci will definitely put more people on bikes!” – Bicycle Retailer

“Why didn’t someone think of this sooner?”- Former Tour de France Professional


Tekintsd meg a NuVinci Harmony váltóval szerelt intelligens Reptila 1000 elektromos kerékpárt!