10 dolog, amit egy bringásnak ki kell próbálnia

10 dolog, amit egy bringásnak ki kell próbálnia

Íme, 10 olyan dolog, amit egy bringás vagy feltétlen ki kell próbálnod. Ellenkező esetben jó esély van arra, hogy bánni fogod!

1.       Bringázz éjszaka – Az éjszakai bringázás hangulata semmihez nem hasonlítható, felejthetetlen kaland minden tekerés, ami nem a megszokott nappal környezetben zajlik.

2.       Küzdj le egy legendás mászást – Egy legendás emelkedő, vagy híres hegycsúcs meghódítása komoly feladat. A siker minden esetben egy különös „trófea” lesz minden bringás számára.  

3.       Próbálj ki egy tandemet – Tandemmel hajtani a tökéletes tesztje két bringás közti összhangnak. Egy olyan élmény, amit kár lenne kihagyni.

4.       Keress új ösvényeket, fedezz fel új helyeket – Meghódítani az ismeretlent és új élményekkel gazdagodni az út során. Kevés dolog fogható ehhez!

5.       Menj el edzőtáborozni                - Ha sportolsz és szeretnél fejlődni, akkor semmiképp ne hagyd ki az edzőtáborozás lehetőségét. Ideális környezet, ami sokat segít. Főleg, ha többen utaztok el és segítitek egymást a felkészülésben.

6.       Próbáld ki az egysebességes mountain bike-ozást – Egysebességes bringával tekerni terepen egy olyan élmény és kihívás, amit minden montisnak át kell élnie. Nagy feladat, de a bringás élmény tisztasága kárpótol majd!

7.       Bringázz egy profival – Ritka lehetőség egy profi bringás társaságában tekerni. Ezért ha lehetőség adódik, akkor azt ne szalasszuk el! Évek múltán is erről fogunk sztorizni!

8.       Építs egy bringát – A tervezgetés, az alkatrészek beszerzése, a szerelés és beállítások, az első teszt kör… mind-mind olyan élményt adnak, melyet csak egy általad épített bringa megelevenedésével élhetsz át.   

9.       Bringázz a gyerekeiddel – Fantasztikus élmény a lurkókkal tekerni egyet és látni, hogy mekkora élmény számukra a bringázás. Erdők, mezők, ösvények biztosítják a Kalandokat a leghálásabb közönségnek, a gyerekeknek.

10.   Indulj el egy versenyen – Az egészséges versenyszellemnek teret kell adnunk. Ha benned is ott van ez a versenyszellem, akkor ne habozz: állj rajthoz és próbáld ki magad!  


2015 DEC 16 09:00:41/