5 hiba, amit soha ne kövess el nyeregvásárláskor

5 hiba, amit soha ne kövess el nyeregvásárláskor

A következő néhány tanácsunk segítségével ti is könnyebben kivállasztjátok majd a számotokra tökéletes nyerget...

1.       Ne válassz kipróbálás nélkül – Manapság minden komolyabb Kereskedő kipróbálási lehetőséget biztosít teszt nyergek formájában. Élj a lehetőséggel és mindenképp próbáld ki azt a nyerget, amire a választásod esik. 

2.       Ne feltételezd, hogy XY típusra vagy modellre van szükséged – Sok esetben nagyon csábító lehet egy-egy profi versenyző által használt nyereg. Sportos, esztétikus és könnyű darabokról van itt szó, de ne feledd: ami másnak kényelmes az nem feltétlenül lesz Neked is az!

3.       Ne hagyd figyelmen kívül, ha kényelmetlenséget tapasztalsz – A már korábban is említett tesztelést azért végezd el, hogy megbizonyosodj arról, hogy kényelmes lesz az új nyerged. Ha kényelmetlenséget érzel, azt soha ne hagyd figyelmen kívül!    

4.       Ne feltételezd, hogy a puha egyenlő a kényelmessel – A nagyon puha ülőfelületű nyergekhez általában egy meghatározott forma és felhasználási terület is társul. Amennyiben ez nem egyezik az általad támasztott elvárásokkal, ne válassz ilyen nyerget. Sok esetben a kicsit „keményebb” nyereg lesz a nyerő és kényelmes választás. 

5.       Ne hozz elhamarkodott döntést – Soha nem kapkodd el a döntést, főleg akkor ne, ha egy teljesen új, számodra ismeretlen gyártó termékéről van szó. Adj időd magadnak és győződj meg arról, hogy helyesen döntesz. Egy nyereg megválasztása általában pár évre szóló döntés, ezért fontos, hogy ezt a döntés megfontoltan hozd meg.  


2016 FEB 01 10:17:42/