Csomagtartó Táskák

Csomagtartó Táskák

Legyen szó akár hosszú, többnapos túrákról vagy mindennapi közlekedésről, abban egyet érthetünk, hogy az egyik legfontosabb kiegészítő a csomagtartóra rögzíthető csomagtartó táska. Méreteinél fogva alkalmas akár nagyobb súlyú és térfogatú csomag stabil, kényelmes és biztonságos szállítására is

A Gepida Original Accessories választékában található 14L-es űrtartalmú csomagtartó táska optimális ár / érték arányának köszönhetően valamint méreténél fogva ideális választás lehet szinte minden felhasználási területre.


A vízhatlan 600D polyester külső borítás erős és strapabíró, a gyors rögzítési rendszer pedig nagyban hozzájárul az egyszerű és kényelmes használathoz. Az egyszerű és biztonságos tárolást a gondosan tervezett és kialakított belső zsebek segítik. Biztonságunkhoz pedig a táskán található fényvisszaverő elemek járulnak hozzá.


Tipp: Mindig gondosan ügyeljünk az egyenletes terheléselosztásra valamint arra, hogy az értékes használati tárgyinkat (laptop, fényképezőgép, stb…) minden esetben az esetleges sérülésektől a lehető legvédettebben helyezzük el, valamint vízhatlan borításban szállítsuk. 

2015 MÁJ 21 11:19:56/