Kerékpáros hátizsák

Kerékpáros hátizsák

A csomagok kerékpáron történő szállítása minden esetben egyéni preferencia. Van, aki csomagtartó táskát használ, van, aki válltáskát és természetesen a kerékpáros hátizsák is szerepel a választható táskák listáján.

A csomagok kerékpáron történő szállítása minden esetben egyéni preferencia. Van, aki csomagtartó táskát használ, van, aki válltáskát és természetesen a kerékpáros hátizsák is szerepel a választható táskák listáján. Sportos, kényelmes viselet, ami sok felhasználási területre alkalmas választás lehet.

Egyenletes súlyelosztásának, praktikus tervezésének és kivitelezésének köszönhető, hogy egyre több kerékpáros választja ezt a módját a csomagszállításnak.

A kerékpáros hátizsákok szinte minden részletükben tükrözik, hogy speciális felhasználási területre tervezték őket, de természetesen mindennapi használat során is hasznos társnak bizonyulnak. A vízhatlan (sok esetben vízálló) anyag, a derék és mellkas pánt, a jól szellőző hátpanel, a bukósisak rögzítő pánt, mobiltelefon tartó, zipzárazható külső és belső zsebek, esőálló huzat és végül, de nem utolsósorban a fényvisszaverő elemek mind-mind hozzájárulnak kényelmünkhöz és biztonságunkhoz. 

Tipp:

·         Kerékpáros hátizsák vásárlása esetén minden esetben vegyük figyelembe a gyártó által ajánlott felhasználási területet (városi, MTB, stb…) illetve azt, hogy mekkora hátizsákra van szükségünk valójában.

·         Mindig ügyeljünk a vállpántok valamint a derék illetve mell pánt helyes beállítására! Túl hosszú vállpánt esetén a súly az alsó hátizmunkat terheli, túl rövid pánt esetén pedig sisakunkat akadályozhatja a szabad mozgásban. A derék pánt és mellkas pánt mindig legyen feszes, de nem túl szoros.  

·         Hátizsákunk pakolása közben mindig tartsunk prioritást: mi mennyire fontos, mikor lehet rá szükség és mennyire könnyen hozzáférhető! A kisebb, zipzáras zsebekbe kerüljön az elengedhetetlen marokszerszám, defektjavító szett, tartalék gumibelső, valamint kulcsaink és némi készpénz. A nagyobb zsebekben könnyen elfér a mini pumpánk, esőkabátunk, tartalék ruházatunk és természetesen némi ennivaló.

Mindig tegyünk be egy műanyag táskát arra az esetre, ha hátizsákunk nem vízálló vagy nem rendelkezik esőálló huzattal.

2015 JÚN 11 13:58:00/