Yamaha akkumulátor X60-E0 / X49-E0

Yamaha ebike battery X60-E0

YAMAHA AKKUMULÁTOR UTOLSÓ VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG

Büszkék vagyunk rá, hogy az első generációs Yamaha rendszerrel épített kerékpárjaink jelentős sikereket értek el az elmúlt években. Ráadásul más gyártó neve alatt is számos ilyen e-bike került értékesítésre Európa szerte.

A 2016-os évben a Yamaha hivatalosan bejelentett, hogy befejezi a szóban forgó generáció gyártását, illetve a rendszer alkatrészei sem lesznek a későbbiekben elérhetőek. Egyedülállóként Európában (A Yamaha-nak nincs hivatalos e-bike alkatrész forgalmazója.) szeretnénk Önöknek egyszeri, és egyben utolsó lehetőségként felajánlani első generációs Yamaha akkumulátorok vásárlását.

 Technikai adatok:

Töltés: 8,1Ah

Feszültség: 25,2V

Tárolókapacitás: 205Wh

Töltési idő: 4 óra

Tömeg: 1900g

Az X49-E0 helyettesítő terméke

 A Li-Ion akkumulátorok élettartamát nagyon sok tényező befolyásolja, azonban jellemzően 3-4 év, 1000 töltési ciklus után kritikusan lecsökken kapacitásuk. Éppen ezért célszerű lehet vásárlóikat a várható élettartamról, illetve erről a vissza nem térő lehetőségről tájékoztatni. Legyen szó Gepida vagy más Yamaha rendszerű e-bike-ról.

Amennyiben szeretnének élni, ezzel a lehetőséggel, illetve további kérdéseik lennének, forduljanak hozzánk bizalommal: productmanager@gepida.hu

2