Egy éve megnyílt a

gepida factory store

Budapest 11. kerület
Gepida Factory Store

A Gepida Factory Store küldetése, hogy Magyarországon egyedülálló minőségben reprezentálja a kerékpározás világát és nyújtson minőségi ellátást minden bringásnak. Az üzletben folyamatosan megtalálható a szinte ​teljes szezonális Gepida kínálat mind a hagyományos, mind az elektromos modelleket tartalmazva.
Segítünk a választásban

A kiválasztásban és a tanácsadásban a kerékpározásban több évtizedes múlttal rendelkező szakképzett munkatársak segítenek, és e mellett persze az üzletben található kényelmes lounge sarok is, ahol a katalógus ​és a bemutató videók is átnézhetők.

Ingyenes E-bike tesztlehetőség

Az üzletben érintőképernyős katalógus is segíti a válogatást. Az ingyenes E-bike tesztlehetőség ezután közvetlen élményt nyújthat a technológiáról és a kerékpárok minőségéről. Kiválasztás után a megfelelő méretű kerékpárt rendszerint 24 órán belül szállítjuk a vevő részére.

Topeak és egyéb kiegészítők

Az üzlet másik specialitása a Topeak és egyéb innovatív kerékpáros kiegészítők hazánkbanlegszélesebb kínálatának elérhetővé tétele.

Megbízhatóság, minőség és szakértelem

Mindezek mellett a Gepida Factory Store természetesen kiegészül egy professzionális, márkafüggetlen szakszervizzel is, ahol a legapróbb eseti jellegű segítségektől kezdve az éves generál javításokig nyugalommal lehet bármely kerékpárt a nagy gyakorlattal rendelkező szervizre bízni.


A Gepida Factory Store

egész évben vár Téged,

hogy bemutassa Számodra is a kerékpározás számtalan lehetőségét.
Ugrás az oldal tetejére