A gepida világa

1993
1994-1997
1998
2000
2004
2010-2013
2016-2017
2019
2021

1993

Történetünk ez év derekán kezdődik a Murányi utcában… Egy kicsi, 40 nm-es üzletből indulunk, ahol csupán néhány kerékpár fér el. Az akkor még egészben importált kerékpárok nagy részét a ház alatti garázsban tároljuk.

1994-1997

Elhivatottságunknak köszönhetően az indulás után 1 évvel már egy 20-szor nagyobb szerelőcsarnokot bérelünk. Megépül az első gyártósorunk és Olimpia néven szinte azonnal ismertté válunk Magyarországon.
Sikert, sikerre halmoz az ekkor még mindössze 20 fős kis csapatunk! 1997-ben leszereljük a 100 000. kerékpárunkat!

1998

Cégünk történetének egyik legjelentősebb állomása: megvásároljuk a Gepida márkanevet, és Európa legrangosabb kiállításán kilépünk a nemzetközi porondra.

2000

Piacra dobjuk az első elektromos kerékpárunkat Sram Sparc 5 sebességes elektromos rendszerrel, és ezzel végleg letesszük a voksunkat az elektromos kerékpárok mellett. Bátran elindulunk egy új, Magyarországon ekkor még ismeretlen úton.

2004

Bátorságunk meghozza gyümölcsét! A Gepida nevet megerősítjük az elektromos kerékpárok piacán, bővül a kerékpár típusválasztékunk, és egyre jobb bringákkal tudjuk kiszolgálni az ekkor már 80%-ban külföldi vevőkörünket. Ebben az évben Magyarországon kívül már 10 másik országban is találkozhatunk Gepida bringákkal az utakon. A kezdetekhez képest megkétszereződik dolgozóink létszáma, immár 40-en dolgozunk együtt, egy csapatban!

2010-2013

Folyamatos fejlesztés és bővülő kerékpár piac jellemzi ezt az időszakot. Bevezetjük a saját mobil applikációnkat, saját elektromos rendszert fejlesztünk GPDS néven. 2012-ben gyártósorunkról legördül az 1 000 000. bringa.

2016-2017

A Gepida márkanevet közösen a magasba repítjük itthon és külföldön egyaránt. Már 30 országba szállítunk majdnem 100%-ban elektromos kerékpárokat, csapatunk létszáma eléri a 100 főt. Megalkotjuk csúcsmodellünket az Asgard FS-t, mely formavilágát tekintve egyedülálló a piacon. Megnyitjuk a Gepida Factory Store-t Budapesten, ahol az egész termékpaletta megtekinthető.

2019

Egy újabb mérföldkövet teszünk le a Gepida történetében: elindítjuk online webáruházunkat, mely első körben a magyar végfelhasználóink számára nyílik meg. Ebben az évben már 3 kontinensen képviseltetjük magunkat a világban.

2021

A feje tetejére állt világban is stabil lábakon áll a Gepida! Nagy beruházást indítunk el, új logisztikai központot építünk Budapesten. Németországban és Csehországban is megkezdjük a közvetlen értékesítést végfelhasználók felé. A Gepida elismertsége folyamatosan csak nőttön-nő, csapatunk kitartó és elkötelezett munkájának köszönhetően!

Gyártás

akkor ...
... és most

Tudtad, hogy a Gepida magyar márka?

A Gepida kerékpárok itthon készülnek, hazai tervezők és fejlesztők keze által. A magyar kerékpárgyártás rendkívül szép eredményekkel büszkélkedhet, amihez mi is jelentősen hozzájárultunk. Minden fejlett európai ország kiemelt ügyeként kezeli a kerékpározás kérdését, így mi is joggal bízhatunk abban, hogy az ország szép számmal bővülő kerékpárútjain még több Gepida bringával találkozhatunk a közeljövőben. A Gepida már-már Hungarikum is lehetne, hiszen számunkra a hazai közönségtől érkező elismerés jelenti a legnagyobb értéket.

Miért válaszd a Gepidát?

A minőség záloga a folyamatos termékfejlesztés, kreatív tervezés, letisztult dizájn, precíz összeszerelés, a korszerű technológia és a megfelelő ár-értékarány alkalmazása. A folyamatok eredményes megvalósulása köszönhető a munkában résztvevő dolgozók kerékpár és kerékpározás iránti szeretetének, amelyet igyekszünk „beleépíteni” bringáinkba.

Valamint ne felejtsük el azt sem, hogy magyar termékek megvásárlásával munkahelyeket teremtünk és óvunk, hozzájárulunk a magyar gazdaság fejlődésének elősegítéséhez, felelősséget vállalunk hazánkért és a magyar társadalomért, ezért is érdemes a Gepida mellett dönteni.

Örök garancia minden Gepida vázra?

Fontos számunkra, hogy Gepida kerékpár tulajdonosként hosszú éveken keresztül, problémamentes és teljes mértékig megbízható bringával élvezhesd a kerékpározás által nyújtott nagyszerű érzést. Az Örök garancia program keretében a Gepida vállalja, hogy a későbbiekben esetlegesen előforduló vázprobléma jelentkezésekor, a lehető legrövidebb határidőn belül megjavítja vagy kicseréli a hibás vagy sérült vázat, közvetlenül vagy a forgalmazón keresztül.

A magas minőség, professzionális gyártási technológia és a Gepida mérnökeinek szaktudása együttesen biztosítják, hogy örök garanciát vállaljunk kerékpár vázainkra. Éppen ezért a vázak tervezésekor kiemelt figyelmet fordítunk a hosszú távú felhasználhatóságra, illetve a könnyű kezelhetőségre.

Fontos, hogy a garancia érvényesítéséhez regisztrálni kell az oldalunkon a Kerékpár regisztráció menüpont alatt. Ezt követően új Gepida kerékpár tulajdonosként kerékpárod regisztrációját követően azonnal életbe lép az örök vázgarancia.

GEPIDA FACTORY STORE

A Gepida Factory Store küldetése, hogy Magyarországon egyedülálló minőségben reprezentálja a kerékpározás világát és nyújtson minőségi ellátást minden bringásnak.

Az üzletben folyamatosan megtalálható a szinte ​teljes szezonális Gepida kínálat mind a hagyományos, mind az elektromos modelleket tartalmazva.

Segítünk választani

A kerékpározásban több évtizedes múlttal rendelkező szakképzett munkatársak tanácsadással segítenek Neked a megfelelő kerékpár kiválasztásában, és emellett persze az üzletben található kényelmes lounge sarok is, ahol érintőképernyős katalógus segít a válogatásban illetve a bemutató videók is megtekinthetőek.

Ingyenes E-bike tesztelés

Nem lehet szavakkal leírni, hogy mekkora élmény egy elektromos kerékpáron biciklizni. Pattanj fel egyre és próbáld ki bátran, hiszen a tesztvezetés ingyenes és közvetlen élményt nyújt mind a technológiáról, mind a kerékpárjaink minőségéről. A kipróbáláshoz pedig csak egy regisztrációs adatlapot kell kitöltened.

Márkafüggetlen szakszervíz

Mindezek mellett a Gepida Factory Store természetesen kiegészül egy professzionális, márkafüggetlen szakszervizzel is, ahol a legapróbb eseti jellegű segítségektől kezdve az éves generál javításokig nyugalommal lehet bármely kerékpárt a nagy gyakorlattal rendelkező szervizre bízni.

A Gepida Store elérhetősége: