Az elektromos kerékpárok állami támogatása belépett az 5. szakaszba

pályázat benyújtásának következő szakasza - számszerűsítve az ötödik - 2021. április 5-9 között lesz, addig van időd megtalálni, kiválasztani a várva várt új nyomatékszenzoros elektromos kerékpárodat. Nagyon örülünk, hogy óriási az érdeklődés a modellekre, aminek sajnálatos következménye, hogy a készletünk is folyamatosan változik. A legkedveltebb kategóriában - jellemzően a city kerékpároknál - érezhető ez a legjobban, mint például a Reptila 800-as, 900-as, 1000-es.

A pályázók, leendő tulajdonosok első körben olyan kerékpárt keresnek, amivel napi szinten tudnak majd ingázni a munkahelyük és lakhelyünk között, amihez a city kerékpár jó választás lehet. A második legkeresettebb kategóriánk a trekking, amivel az előbb említett szakaszokon kívül egy kényelmes, túrázós hétvégét is be tudsz tervezni. 

Ezekhez a kerékpárokhoz nem kell jogosítvány, normál kerékpárnak számítanak, azzal a különbséggel, hogy a Gepida modellek nyomatékszenzoros rásegítéssel kényelmessé teszik a tekerést. Nem utolsó sorban ennek köszönhetően a bringa útvonal hossza is akár megkétszerezhető, anélkül, hogy elfáradnál. 

állami támogatás

Trekking kerékpár

Kaland, vagy pihenés céljából a trekking kerékpárok az univerzális típusok közé tartoznak. A sportos és függőleges üléshelyzet, valamint a sárvédővel, csomagtartóval és lámpákkal felszerelt modell mindig biztos társunk lesz, akár a munkába járásnál is. Tovább

MTB kerékpár

A hegyi kerékpárokat (mountain bike) kifejezetten a gyors és technikai terepkerékpározáshoz terveztük, de emellett a városi közlekedésben sem fog minket cserbenhagyni. Mindemellett hatékony erőátvitel jellemzi és az első villás teleszkóp 100-120mm rugóútja biztosítja a stabilitást, kényelmet. Tovább

A pályázatot benyújtani annak a természetes személynek van lehetősége, aki

  • a) rendelkezik magyarországi lakóhellyel;
  • b) a pályázat benyújtásától számítva visszamenőleg, legalább 3 hónapos folyamatos munkaviszonnyal rendelkezik.

Az állami pályázat részleteit itt találod

Az elektromos rásegítésű kerékpárokkal az egyik legnagyobb antibringás kifogásunkat fogjuk tudni vele csökkenti: a szívásfaktort. Még mindig szkeptikus van? Pedig ezek is bringák a javukból. Ezekkel is lehet hegyeket megmászni, szép tájakon végigtekerni, felfedezhetjük vele az erdők valódi csendjét úgy, ahogyan azt talán még sosem tetted. Nem utolsó sorban pedig megtapasztalhatod, milyen stresszmentesen odaérni a munkahelyedre.