Biztos módja, hogy időben odaérj

Nem lesz több izzasztó munkába járás, kimerítő hazaérkezés, ugyanakkor a kerékpározás élménye nem marad ki az életedből. A City - Urban E-bike jelenleg a leggyorsabb, legköltséghatékonyabb és legbiztonságosabb közlekedési eszköz városon belül, de miért ne lehetne kényelmes is?  

pályázz egy új elektromos kerékpárra
Asgard 1000 27,5" M10S elektromos MTB

A Gepida kerékpárok saját tervezésű, ergonomikus kialakítású, a szabványként előírthoz képest nagyobb teherbírással bíró vázakkal, illetve a legújabb Bosch rendszerrel szerelve gurulnak ki budapesti telephelyünkről. A felhasználáshoz igazított akkumulátor kapacitás segíti a kerékpárost, hogy a legoptimálisabban tudja megtenni a kiszemelt távot. Tekerés közben rajtad múlik, hogy a rásegítés mértékéből mennyit használsz ki, hol adod le Te az erőt és hol engeded az elektromos rendszernek a támogatást.

 

 

A Gepida nem engedi el a kezed a vásárlást követően sem. Örök vázgaranciát adunk minden kerékpárunkra regisztráció esetén, de ha még biztosabbra mennél, úgy az alap 3 éves, teljes garancián * felül kiterjesztett gyártói garanciával +1 vagy +2 évvel is számolhatsz.

Jól hangzik igaz? Mondunk még jobban!  Akár 150 000 Ft állami támogatással megvásárolhatod, ha részt veszel az elektromos kerékpár pályázaton: www.gepida.hu/hu/e-bike-allami-tamogatassal


* 2021. január 1-től a jótállás időtartama az eladási ár alapján változik: 250 000 forint eladási ár felett három év.

A pályázattal kapcsolatban felmerült kérdéseiddel fordulj bizalommal Gepida csapatunkhoz a support@gepida.hu email címen, +36 1 9988 220 telefonszámon, vagy chaten.

Elektromos kerepár állami támogatással 2021