Cargo kerékpár nemcsak teherszállításra

Az elektromos Cargo City kerékpárunkat abban a szellemben alkottuk meg, hogy egy valódi „városálló”, mindenes járművet hozzunk létre, számos közlekedési célnak, kívánalomnak alternatívát teremtve.

A Cargo-t letisztult, semleges dizájn jellemzi – nagyszerűsége a funkcionalitásban rejlik. Okos, átgondolt megoldásokkal igyekeztünk a lehető legjobban kiszolgálni leendő felhasználóink igényeit. 20 colos kerekeken gördül, melyek lehetővé teszik, hogy kerékpárunk könnyen mozogjon a szorult városi helyzetekben is. 

 

Gepida Cargo

 

Kényelmünkről állítható kormányszár, komfortos nyereg és természetes üléspozíció gondoskodik. Továbbá nem kell különösebben megválogatnunk, milyen ruházatban pattanjunk nyeregbe – hiszen láncvédő és sárhányók tesznek róla, hogy még esős időben is tiszták maradjunk. Az esti órákban pedig, 2db 50 Lux fényerejű Trelock VEO50 világítja meg előttünk az utat.

 

 

A kerékpáron hidraulikus tárcsafékeket, defektvédelemmel ellátott Schwalbe Super Moto gumikat, kifejezetten teherszállító kerékpárokhoz fejlesztett Bosch motort és Enviolo fokozatmentes agyváltót találunk, melyek mind az értéktartó minőséget képviselik a Cargo esetében.

 

Gepida Cargo Bosch

 

És jöjjön a lényeg: a 200 kg-os teherbírás révén nemcsak a nagy-bevásárlást vagy saját vállalkozásunk ügyes-bajos dolgait intézhetjük hatékonyan, hanem a gyerekeket is gond nélkül elvihetjük az óvodába, iskolába. A nyeregbe integrált kapaszkodó és az opcionálisan felszerelhető ülőpad, valamint lábtartók révén pillanatok alatt személyszállító eszközzé avanzsál igás alkalmatosságunk. A hátsó csomagtartó elemen kívül a kerékpár első traktusát is megpakolhatjuk. A széles kialakításnak köszönhetően az első tárolóegység is jelentős kapacitással bír.

 

Gepida Cargo Bags

A cargo-hoz fejlesztett, külön megvásárolható oldal és első táskák ugyancsak a kerékpár funkcionalitását, sokféleségét növelik. Ha pedig, rendszeresen nagy súlyokat szeretnénk szállítani: dupla akkumulátorral (2x 500Wh) is felszerelhetjük, mely megkétszerezi a hatótávolságunkat - akár 130-150 kilométert is megtehetünk vele ECO módban.

 

Gepida Cargo 500Wh

Összességében a Cargo egy kifejezetten sokrétű, kényelmes és a városi körülményekre szabott kerékpár, mely igazán akkor érzi jól magát, ha megpakoljuk: legyen szó gyerekekről, a hétvégi bevásárlás listájának tételeiről vagy professzionális csomagszállításról.