Elektromos kerékpár állami támogatással 2021-ben is

Megfogalmazódott benned a gondolat, hogy mennyire menő lenne e-bike tulajdonosnak lenni? Jó hírünk van, hiszen a Bosch és Bafang rendszerrel szerelt Gepida nyomatékszenzoros kerékpárokra akár 150 000 forintos támogatást igényelhetsz.

A jelentkezés következő szakasza 2021. február 1-jén indul (utolsó szakasz 2021.10.25. és 2021.10.29. között lesz), a pályázható Gepida pedelec kerékpárok listáját itt megtekintheted. Előfoglalás 2021. január 31-ig tart, melynek folyamatáról a gepida.hu/hu/e-bike-allami-tamogatassal oldalunkon írunk részletesen.

Elektromos kerékpár állami támogatás - pályázható kerékpárok
Bonum NEXUS 8 city elektromos kerékpár

A hatalmas termékkínálatból egész biztosan megtalálod azt a modellt, ami pontosan a Te igényeidet elégíti ki, és ami még jobb, segítünk Neked a választásban. Látogass el a webshopunkba, ahol részletesen megnézheted a pályázható elektromos City / Urban, MTB és Trekking kerékpárok specifikációit. A weboldalon található kerékpárválasztó funkcióval, illetve akkumulátor kapacitás kalkulátorral pontosan meghatározhatod, mely típusok passzolnak hozzád.

 

Elektromos kerékpár állami támogatás - pályázható kerékpárok
Reptila 1000 NEXUS 7RT city elektromos kerékpár

 

 

Az első és második szakasz tapasztalatai alapján nagyon sokan szeretnétek elektromos kerékpárral szelni a hazai utakat, hiszen érezhetően megnőtt az igény az ilyen típusú kerékpárokra. Ha biztosra mennél, add le előrendelésed weboldalunkon, ahol az elektromos kerékpár pályázattal kapcsolatos friss híreket is nyomon követheted. 

 

 

A további részletekért látogass el a www.gepida.hu/hu/e-bike-allami-tamogatassal oldalra.

 

 

A pályázattal kapcsolatban felmerült kérdéseiddel fordulj bizalommal Gepida csapatunkhoz a support@gepida.hu email címen, +36 1 9988 220 telefonszámon, vagy chaten.

Elektromos kerékpár állami támogatás - pályázható kerékpárok