Gepida Alboin 900 trekkingkerékpár

Az Alboin 900-as trekking kerékpár egy olyan általános típus, amellyel a mindennapi közlekedés mellett hétvégi kirándulásokat tehetünk, csomagokat szállíthatunk, a nyári szabadság során pedig felmálházva ismeretlen tájakra barangolhatunk.

A Gepida  Alboin 900 egy jól felszerelt, megbízható, kényelmes, de mégis fürge modell. Ideális partner városi közlekedéshez, túrázáshoz, kiránduláshoz, bevásárláshoz vagy akár testedzéshez is.

A kérékpár váza 6061-es alu ötvözetből hydroforming eljárással készült, mely méltó a Shimano XT/Deore váltó- és meghajtásrendszerhez, a Shimano Deore hidraulikus tárcsafékrendszer pedig erős, de mégis finom, jól modulálható fékhatást tesz lehetővé.

 

2_5  1_5

 

Ezt a kerékpárunkat igyekeztünk gazdagon felszerelni. Alapfelszereltségként többek között a kiegészítők között szerepel: integrált világítás, sárvédő, csomagtartó, és nadrágszárvédő. Nem csak a biztonságra de a kényelemre is kiemelkedő figyelmet fordítottunk. E célnak megfelelő teleszkópvillával, komfortos markolattal, illetve rugós nyeregszár-felfüggesztéssel is elláttuk. Az állítható magasságú és dőlésszögű kormányszárral pedig könnyedén beállíthatjuk a számunkra kényelmes kormányhelyzetet. A Shimano Deore XT 10-fokozatú váltórendszer széles áttételezése, finom működése ideális egy többfunkciós kerékpár esetében. Ammenyiben te is egy pontos működésű, tartós és kényelmes kerékpárt szeretnél tekintsd meg az Alboin 900-as modellünk további tulajdonságait, vagy olvasd el az itt található részletesebb leírást.

 

                                                                           TOVÁBB AZ ALBOIN 900-AS KERÉKPÁRHOZ

 

Alboin900M

 

VISSZA