Kerékpár teszt - Gepida Ruga 1000 29 active

Az elektromos rásegítéses kerékpárok kezdetben elfogadottak lettek a közlekedés, a kerékpáros túrázás, az idősebbek sportolásának segítése terén. Ma már szinte minden elektromos kerékpárgyártó így a Gepida is sport célra is gyárt elektromos mountain bike-okat. Termékeink között  az alábbi e-MTB-ból választhattok.

Az elektromos rásegítéses bringák térnyerése napjaink és az elmúlt évek legjelentősebb kerékpáripari trendje, 5 év alatt 500 000 elektromos bringáról 1 500 000-re nőtt az eladott darabszám, ami a valaha volt legdurvább növekedés, beleértve a montik elterjedését is.

Mivel itthon is azt látjuk, hogy egyre nagyobb az érdeklődés az e-kerékpárok iránt ezért fontosnak tartottuk, hogy tőlünk független személyek is teszteljék, hogy ezáltal is minél többet tudjatok meg ezekről a Gepida bringákról is.

Gepida Ruga 1000 29-es kerekével és felszereltségével a sportos mtb kategória tetejét jelenti. A következőkben a BikeMag oldalán részletesen elolvashatjátok a Ruga 1000 29’ –es kerékpárunk tesztelésének eredményét és felszereltségével kapcsolatos információkat.

 

TOVÁBB A TESZTHEZ

 

VISSZA