Tandemokrácia – kettőzött szabadság a nyeregben!

A tandem kerékpár igazi kuriózum – legyen szó hagyományos vagy, mint esetünkben elektromos modellről. A Thoris valóban unikum az e-bike-ok piacán, kevés gyártó büszkélkedhet ugyanis hasonló bringával a választékában. Jóllehet a mindennapi közlekedésben talán kevésbé tűnik praktikusnak, ugyanakkor a nyár közeledtével kiváló és hatékony útitárssá válik.

Kerékpáros túrákon, nyaralásokkor, tó-kerülések alkalmával feledhetetlen élményhez juttatja a felhasználó(ka)t. Már egy tradicionális tandem kerékpár is jelentős hajtáshatékonysággal bír, hiszen két ember erejével halad, ha ugyanezt megspékeljük egy Bosch Performance Line CX motorral és két, egyenként 500 Wh-ás akkumulátorral, akkor garantálható, hogy örömteli, kalandokban gazdag utak várnak ránk.

 

 

A Thoris felszereltségében nem kötöttünk kompromisszumokat. Igyekeztünk olyan alkatrészeket összeválogatni, melyek minőséget képviselnek és a minél jobb teljesítményt szolgálják. Shimano Deore hidraulikus tárcsafékek gondoskodnak róla, hogy két felhasználóval a nyeregben is gyorsan, hatékonyan megálljon, ha a szükség úgy hozza.

 

 

A váltásért szintén a japán cég váltórendszere felel, még pedig az XT 11 vagy 12 sebességes kivitelében. A Schwalbe Energizer reflektív oldalfalú gumijai a jól megszokott német minőséget képviselik, csakúgy mint a Bosch elektronika részei akkumulátortól a kijelzőn át a motorig. Az út egyenetlenségeit az SR Suntour 80 mm-t mozgó XCR AIR teleszkópja simítja ki, a praktikumhoz és biztonsághoz dizájnban, kialakításban illeszkedő sárhányók, csomagtartó, valamint Lezyne első és hátsó Trelock világítás tesznek hozzá.

 

 

Summa summarum, a Thoris egy rendkívül gondosan összeállított, kényelmet és teljesítményt egyaránt szolgáló kerékpár, mely valódi élményekhez fogja segíteni felhasználóit. Erre garanciát is merünk vállalni. Családtagok, testvérek éppúgy lelhetik benne örömüket, mint párok vagy barátok. Egy dolgot viszont fontos az eszünkbe vésni: a tandem közös hóbort, így kerüljük el, hogy hajba kapjunk - ki ül elől és ki hátul?!