A Gepida nagyker változatlanul nyitva tart

Kedves Partnerünk!

A kormány 2021. március 4.-én bejelentett korlátozó intézkedései a Gepida Nagykereskedelem működését, kerékpár és kiegészítők vásárlását nem befolyásolja, továbbá a kerékpárüzletek, szervizek, és kölcsönzők is nyitva maradhatnak.
Ennek köszönhetően a rendelések változatlanul leadhatóak a webshopon keresztül 2021. március 8- 22. közötti időszakban is.
A termékeket személyesen és bolti szállítással is kérhetők. 

"A 104/2021. (III.5.) Korm. rendelet A védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról (továbbiakban: Rendelet) 4.§ (1) bekezdése kimondja, hogy "Az ott foglalkoztatottak kivételével tilos - az e rendelet szerinti kivétellel - az üzletben tartózkodni." A kivételek közé tartozik a 4.§ (2) bekezdés alapján a járművet, alkatrészt árusító üzlet, ezekben az üzletekben - A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI.10.) Korm. rendelet  által meghatározott időben és feltételekkel - a tartózkodás és a vásárlás megengedett.

A KRESZ értelmében a kerékpár jármű, tehát a kerékpárüzleteket, szervizeket, kölcsönzőket nem érintik a Rendeletben meghatározott korlátozások, a 484/2020 (XI.10.) Korm. rendeletben meghatározott időben és feltételekkel működhetnek."

Méretekkel, modellekkel, elővásárlással és foglalással kapcsolatos kérdés esetén hívd, a 06 1 276-9725 telefonszámot, vagy írj a gepida.nagyker@gepida.hu email címre.