Rólunk - Neked

Tudtad, hogy magyar?

Igazi magyar márka vagyunk, amit Magyarországon alapítottunk, kerékpárjainkat itt tervezzük és gyártjuk közel 30 éve. Úttörők voltunk és vagyunk az e-Bike-ok gyártásában, több ezer elektromos kerékpárunk érhető el készletről, azonnal.

Gepida Webshop

Hogyan működik a Gepida Webshop?

Röviden összefoglalva: az online vásárlás kényelmével és egy szakszerviz hátterével.

Kicsit bővebben: minden lényeges információ rendelkezésre áll, hogy kiválaszd a hozzád leginkább illő Gepida modellt. Ha vásárlás előtt még kipróbálnál egy elektromos bringát, úgy a Gepida Factory Store-ban ezt megteheted.  Sőt, vásárlást követően egy átvevőpontként is működő szaküzletbe szállítjuk szíved és szemed választottját, ahová te kéred és olyan szakemberektől veheted át, akik testreszabva állítják be, illetve minden további kérdésedre válasszal szolgálnak. Az első szervizek alkalmával is érdemes őket keresned, mert hivatalos Gepida partnerüzletként, ott kapod a legszakszerűbb kiszolgálást.

Biztos lehetsz bennünk!

Nem engedjük el a kezed a vásárlást követően sem. Alapból adunk örök vázgaranciát minden kerékpárunkra, de ha még biztosabbra mennél, úgy az alap 2 éves, teljes garancián felül kiterjesztett gyártói garanciával +1 vagy +2 évvel is számolhatsz.

Készen állsz? Akkor katt ide és indulás!