10 dolog, amit egy bringásnak ki kell próbálnia

Íme, 10 olyan dolog, amit egy bringásként feltétlen ki kell próbálnod. Ellenkező esetben jó esély van arra, hogy bánni fogod!

1.       Bringázz éjszaka – Az éjszakai bringázás hangulata semmihez nem hasonlítható, felejthetetlen kaland minden tekerés, ami nem a megszokott nappali környezetben zajlik.

2.       Küzdj le egy legendás mászást – Egy legendás emelkedő, vagy híres hegycsúcs meghódítása komoly feladat. A siker minden esetben egy különös „trófea” lesz minden bringás számára.  

3.       Próbálj ki egy tandemet – Tandemmel hajtani a tökéletes tesztje két bringás közti összhangnak. Egy olyan élmény, amit kár lenne kihagyni.

4.       Keress új ösvényeket, fedezz fel új helyeket – Meghódítani az ismeretlent és új élményekkel gazdagodni az út során. Kevés dolog fogható ehhez!

5.       Menj el edzőtáborozni – Ha sportolsz és szeretnél fejlődni, akkor semmiképp ne hagyd ki az edzőtáborozás lehetőségét. Ideális környezet, ami sokat segít. Főleg, ha többen utaztok el és segítitek egymást a felkészülésben.

6.       Próbáld ki az egysebességes mountain bike-ozást – Egysebességes bringával tekerni terepen egy olyan élmény és kihívás, amit minden montisnak át kell élnie. Nagy feladat, de a bringás élmény tisztasága kárpótol majd!

7.       Bringázz egy profival – Ritka lehetőség egy profi bringás társaságában tekerni. Ezért ha lehetőség adódik, akkor azt ne szalasszuk el! Évek múltán is erről fogunk sztorizni!

8.       Építs egy bringát – A tervezgetés, az alkatrészek beszerzése, a szerelés és beállítások, az első teszt kör… mind-mind olyan élményt adnak, melyet csak egy általad épített bringa megelevenedésével élhetsz át.   

9.       Bringázz a gyerekeiddel – Fantasztikus élmény a lurkókkal tekerni egyet és látni, hogy mekkora élmény számukra a bringázás. Erdők, mezők, ösvények biztosítják a kalandokat a leghálásabb közönségnek, a gyerekeknek.

10.   Indulj el egy versenyen – Az egészséges versenyszellemnek teret kell adnunk. Ha benned is ott van ez a versenyszellem, akkor ne habozz: állj rajthoz és próbáld ki magad!

 

VISSZA