Vázméret:Melyik az én méretem?

Szín:

Cikkszám
30172040-19B
Üzletkereső

Specifikáció

E-bike

Motor
BOSCH PERFORMANCE CX
Akkumulátor
BOSCH POWERPACK 500WH

Váz

Váz
GEPIDA SPECIAL HYDROFORMING - 6061 ALUMÍNIUM
Vázméret
19"
Felhasználó
férfi
Teleszkóp / Villa
ROCK SHOX RECON SILVER TAPERED 100 MM QR15

Váltók

Hátsó váltó
SHIMANO SLX 10 RD-M670
Fokozat
10
Váltókar
SHIMANO DEORE SL-M610 I-SPEC

Fékek

Fék
SHIMANO DEORE
Fék típus
Hidraulikus tárcsafék

Technológia

Postmount 160, 180

A tárcsafékek nagy előnye a felnifékekkel (pl: V-fék) szemben, hogy a fékhatás független a felni állapotától. Az időjárással szemben is ellenállóbbak, szélsőséges körülmények közt is jó teljesítményt nyújtanak és biztos fémezést eredményeznek. A 160 és 180 szám jelzi a féktárcsa átmérőjét milliméterben. A kialakításnak köszönhetően nincs szükség további adapterekre, a rendszer súlya nem gyarapszik, a fék és váz kapcsolata a lehető legstabilabb. Ez a rendszer lehetővé teszi a fékek egyszerű szervizelését és állítását is. 

BOSCH PERFORMANCE CX

A 2016-ban újonnan bevezetett e-bike rendszer azon kerékpárosok igényeihez megfelelően lett tervezve, akik a kerékpározás élményét egy magasabb szintre akarják emelni. A Performance CX egy nagyteljesítményű rendszer, amelyben a motor akár 300%-os rásegítéssel dolgozik, karakteres és kompakt tervezést, koncentrált erőt és extrém tartós porlakk felületkezelést ötvöz.

BOSCH POWERPACK 500WH

A Bosch akkumulátorokat úgy tervezték, hogy a lehető legkönnyebb és leghatékonyabbak legyenek az eBike felhasználók számára. Gyorsan tölthetők, akár részletekben is, könnyen eltávolíthatók, de akár közvetlenül a kerékpáron is tölthetők.