A Gepidánál elhivatottak vagyunk, hogy fenntartható alternatívát kínáljunk a magas károsanyag- kibocsájtású járművekkel szemben, ezért olyan terméket fejlesztettünk az ipar és egyéb szakmák szereplői részére, mely lehetővé teszi számukra olyan méretes eszközök és csomagok szállítását, melyek korábban kerékpárral vagy robogóval kerültek kiszállításra. A Cargo komplex megoldást kínál mindazoknak, akik a teherszállítást levegőszennyezés nélkül, beltérben vagy nehezen hozzáférhető területen akarják végezni. A váz kialakítása is a teherbírást tükrözi, mivel az előre és hátra beépített csomagtartók összesen 75 kg-ot bírnak el (egy átlag csomagtartó max. 20 kg-ig terhelhető). Az elektromos rendszer működéséért egy 400 Wh-os akkumulátor felel, így időben, energiában maximális teljesítményt nyújt a Cargo.

Vázméret:Melyik az én méretem?

Szín:

Cikkszám
30172505-48A
Üzletkereső

Specifikáció

E-bike

Motor
BOSCH PERFORMANCE
Akkumulátor
BOSCH POWERPACK 400 WH
Kijelző
BOSCH INTUVIA
Töltő
BOSCH TÖLTŐ 2A 100-240V

Váz

Váz
GEPIDA HYDROFORMING - 6061 ALUMÍNIUM
Vázméret
48 cm
Felhasználó
férfi
Teleszkóp / Villa
GEPIDA 6061 ALUMÍNIUM

Váltók

Hátsó váltó
SHIMANO ALFINE 8
Fokozat
8
Váltókar
SHIMANO REVOSHIFT ALFINE 8

Fékek

Fék
SHIMANO DEORE 180MM
Fékkar
SHIMANO DEORE HIDRAULIKUS
Féktárcsa első/hátsó
SHIMANO DEORE RT-54M 180MM
Fék típus
Hidraulikus tárcsafék

Technológia

Hydroforming

Különleges vázgyártási eljárás, mely során az alumínium ötvözetű csövek formáját nagy nyomású folyadék injektálásával alakítják ki. Eredménye a nagyon könnyű, ugyanakkor esztétikus és erős váz.

Komfort geometria

Az optimalizált vázgeometria a kerékpáros kényelmét szolgálja hosszú távon is, ideális testpozíció mellett. Kerékpárjaink kialakításánál a piacon fellelhető legkényelmesebb kiegészítők közül válogatunk (pl. komfort markolat és nyereg), hogy a lehető legmagasabb ergonómiai szintet képviseljék.

Vizes bázisú festés

Ez a modern és környezetbarát technológia lehetővé teszi, hogy tökéletes fényezésű kerékpárokat készítsünk nagy színválasztékban. A fényezés tartósságát tovább növeli a speciális porlakk réteg, melyet a festési eljárás legvégén kapnak meg a vázak.

Integrált kábel

A kábelek vázon belüli elvezetése, letisztult, elegáns ugyanakkor sportos megjelenést kölcsönöz. Mindemellett a kábeleket, bowdeneket megvédi a külső behatásoktól, növelve a rendszer élettartamát, megőrizve annak pontos működését.

ISO 9001:2009

Ez a nemzetközi szabvány garantálja a termékek és szolgáltatások állandó kifogástalan minőségét folyamatos fejlesztését és a vevői elégedettséget.

360° Láthatóság

Kerékpárjaink tervezése során az egyik legfontosabb szempontként a kerékpáros biztonságot tarjuk szem előtt. A biztonságos kerékpározás egyik legfontosabb eleme a kiváló láthatóság, ezért kerékpárjainkon a lehető legjobb minőségű lámpákat és fényvisszaverő elemeket alkalmazzuk a 360 fokos láthatóság érdekében. 

BOSCH POWERPACK 400 WH

A Bosch akkumulátorokat úgy tervezték, hogy a lehető legkönnyebb és leghatékonyabbak legyenek az eBike felhasználók számára. Gyorsan tölthetők, akár részletekben is, könnyen eltávolíthatók, de akár közvetlenül a kerékpáron is tölthetők.

BOSCH INTUVIA

Okos és letisztult elrendezés. Az Intuvia könnyű és intuitív kezelhetőséget biztosít az e-kerékpárhoz olyan speciális kijelzővel, amely minden fényviszonyban tisztán látható marad. A különálló kezelő minden pillanatban biztonságos kormányzást garantál, mindemellett folyamatosan elérhetőek a hajtási adatok.