Nem túlzunk, ha azt állítjuk, hogy nincs még egy olyan elektronikusan támogatott kerékpárunk, mint az Asgard Pro XT11 Di2. Elektromos, 11 sebesességes Shimano XT Di2 váltóval rendelkezik, ami rendkívül pontosan és dinamikusan járul hozzá az egész kerékpár szintén Shimano E8000 Steps elektromos rendszeréhez és 500 Wh-os akkumulátorához. A 27,5 colos kerékméretéből adódóan kiváló gyorsíthatóság és fékezhetőség jellemzi, a Rockshox Recon villa optimális csillapítása pedig garantálja, hogy mindig az elvárt teljesítményt nyújtsd.

Vázméret:Melyik az én méretem?

Szín:

Cikkszám
30180800-17A

Specifikáció

E-bike

Motor
SHIMANO E8000 STEPS
Akkumulátor
SHIMANO POWERPACK 500WH
Kijelző
SHIMANO CYCLE COMPUTER
Töltő
SHIMANO EC-E6001

Váz

Váz
GEPIDA HYDROFORMING - 6061 ALUMÍNIUM
Vázméret
17"
Felhasználó
férfi
Teleszkóp / Villa
ROCKSHOX RECON RL CROWN TAPERED 15QR RUGÓÚT: 100MM

Váltók

Hátsó váltó
SHIMANO XT SHADOW RD-M8050 DI2 11S
Fokozat
11
Váltókar
SHIMANO XT DI2 SW-M8050 11S

Fékek

Fék
SHIMANO DEORE BR-M6000
Fékkar
SHIMANO DEORE BL-M6000
Féktárcsa első/hátsó
SHIMANO DEORE RT-54M 180MM
Fék típus
Hidraulikus tárcsafék
Üzletkereső

Technológia

Hydroforming

Különleges vázgyártási eljárás, mely során az alumínium ötvözetű csövek formáját nagy nyomású folyadék injektálásával alakítják ki. Eredménye a nagyon könnyű, ugyanakkor esztétikus és erős váz.

Vizes bázisú festés

Ez a modern és környezetbarát technológia lehetővé teszi, hogy tökéletes fényezésű kerékpárokat készítsünk nagy színválasztékban. A fényezés tartósságát tovább növeli a speciális porlakk réteg, melyet a festési eljárás legvégén kapnak meg a vázak.

Integrált kábel

A kábelek vázon belüli elvezetése, letisztult, elegáns ugyanakkor sportos megjelenést kölcsönöz. Mindemellett a kábeleket, bowdeneket megvédi a külső behatásoktól, növelve a rendszer élettartamát, megőrizve annak pontos működését.

ISO 9001:2009

Ez a nemzetközi szabvány garantálja a termékek és szolgáltatások állandó kifogástalan minőségét folyamatos fejlesztését és a vevői elégedettséget.

Postmount 160, 180

A tárcsafékek nagy előnye a felnifékekkel (pl: V-fék) szemben, hogy a fékhatás független a felni állapotától. Az időjárással szemben is ellenállóbbak, szélsőséges körülmények közt is jó teljesítményt nyújtanak és biztos fémezést eredményeznek. A 160 és 180 szám jelzi a féktárcsa átmérőjét milliméterben. A kialakításnak köszönhetően nincs szükség további adapterekre, a rendszer súlya nem gyarapszik, a fék és váz kapcsolata a lehető legstabilabb. Ez a rendszer lehetővé teszi a fékek egyszerű szervizelését és állítását is.