500 Wh-os akkumulátor az energiádért, 70 Nm-es Bosch Performance CX motor az erődért és Purion kijelző a gyors visszacsatolásért felelős az Asgard 1000 elektromos MTB kerékpárunkon. Ha durva a terep, még akár felfelé is, egy ilyen bringával legyőzhető az extrém szintemelkedés. A 10 sebességes SLX váltó pontossága és könnyedsége a 27,5 colos kerekek irányíthatósága és a Rockshox Recon villa optimális csillapítása szinte ösztökélnek a teljesítményre, sőt, garantálják!

Vázméret:

Szín:

Cikkszám
30182070-21A
Ár:
933 900 Ft
Üzletkereső

Specifikáció

E-bike

Motor
BOSCH PERFORMANCE LINE CX
Akkumulátor
BOSCH POWERPACK 500WH
Kijelző
BOSCH PURION
Töltő
BOSCH TÖLTŐ 4A 220-240V

Váz

Váz
GEPIDA GRAVITY CASTING - 6061 ALUMÍNIUM
Vázméret
21"
Felhasználó
férfi
Teleszkóp / Villa
ROCKSHOX RECON RL CROWN TAPERED 15QR RUGÓÚT: 100MM

Váltók

Hátsó váltó
SHIMANO SLX SHADOW+ RD-M7000-10 10S
Fokozat
10
Váltókar
SHIMANO DEORE SL-M6000 I-SPECII 10S

Fékek

Fék
SHIMANO DEORE BR-M6000
Fékkar
SHIMANO DEORE BL-M6000
Féktárcsa első/hátsó
SHIMANO DEORE RT-54M 180MM / RT-54S 160MM
Fék típus
Hidraulikus tárcsafék

Technológia

Hydroforming

Különleges vázgyártási eljárás, mely során az alumínium ötvözetű csövek formáját nagy nyomású folyadék injektálásával alakítják ki. Eredménye a nagyon könnyű, ugyanakkor esztétikus és erős váz.

Komfort geometria

Az optimalizált vázgeometria a kerékpáros kényelmét szolgálja hosszú távon is, ideális testpozíció mellett. Kerékpárjaink kialakításánál a piacon fellelhető legkényelmesebb kiegészítők közül válogatunk (pl. komfort markolat és nyereg), hogy a lehető legmagasabb ergonómiai szintet képviseljék.

Vizes bázisú festés

Ez a modern és környezetbarát technológia lehetővé teszi, hogy tökéletes fényezésű kerékpárokat készítsünk nagy színválasztékban. A fényezés tartósságát tovább növeli a speciális porlakk réteg, melyet a festési eljárás legvégén kapnak meg a vázak.

Integrált kábel

A kábelek vázon belüli elvezetése, letisztult, elegáns ugyanakkor sportos megjelenést kölcsönöz. Mindemellett a kábeleket, bowdeneket megvédi a külső behatásoktól, növelve a rendszer élettartamát, megőrizve annak pontos működését.

ISO 9001:2009

Ez a nemzetközi szabvány garantálja a termékek és szolgáltatások állandó kifogástalan minőségét folyamatos fejlesztését és a vevői elégedettséget.

Postmount 160, 180

A tárcsafékek nagy előnye a felnifékekkel (pl: V-fék) szemben, hogy a fékhatás független a felni állapotától. Az időjárással szemben is ellenállóbbak, szélsőséges körülmények közt is jó teljesítményt nyújtanak és biztos fémezést eredményeznek. A 160 és 180 szám jelzi a féktárcsa átmérőjét milliméterben. A kialakításnak köszönhetően nincs szükség további adapterekre, a rendszer súlya nem gyarapszik, a fék és váz kapcsolata a lehető legstabilabb. Ez a rendszer lehetővé teszi a fékek egyszerű szervizelését és állítását is. 

BOSCH PERFORMANCE LINE CX

A 2016-ban újonnan bevezetett e-bike rendszer azon kerékpárosok igényeihez megfelelően lett tervezve, akik a kerékpározás élményét egy magasabb szintre akarják emelni. A Performance CX egy nagyteljesítményű rendszer, amelyben a motor akár 300%-os rásegítéssel dolgozik, karakteres és kompakt tervezést, koncentrált erőt és extrém tartós porlakk felületkezelést ötvöz.

BOSCH POWERPACK 500WH

A Bosch akkumulátorokat úgy tervezték, hogy a lehető legkönnyebb és leghatékonyabbak legyenek az eBike felhasználók számára. Gyorsan tölthetők, akár részletekben is, könnyen eltávolíthatók, de akár közvetlenül a kerékpáron is tölthetők.

BOSCH PURION

Letisztult + Kompakt: az új 2 az 1-ben kijelző. A szükséges információk egyetlen gombnyomással érhetők el: az új Purion kijelző maximális hatékonysággal működik és csak a legfontosabb információkat jeleníti meg egyszerűen és tisztán.