A Gepidánál elhivatottak vagyunk, hogy fenntartható alternatívát kínáljunk a magas károsanyag- kibocsájtású járművekkel szemben, ezért olyan terméket fejlesztettünk az ipar és egyéb szakmák szereplői részére, mely lehetővé teszi számukra olyan méretes eszközök és csomagok szállítását, melyek korábban kerékpárral vagy robogóval kerültek kiszállításra. A Cargo komplex megoldást kínál mindazoknak, akik a teherszállítást levegőszennyezés nélkül, beltérben vagy nehezen hozzáférhető területen akarják végezni

Vázméret:

Szín:

Cikkszám
30182505-48B
Üzletkereső

Specifikáció

E-bike

Motor
BOSCH PERFORMANCE
Akkumulátor
BOSCH POWERPACK 400WH
Kijelző
BOSCH PURION
Töltő
BOSCH TÖLTŐ 4A 220-240V

Váz

Váz
GEPIDA HYDROFORMING - 6061 ALUMÍNIUM
Vázméret
48 cm
Felhasználó
férfi
Teleszkóp / Villa
STEEL DISC

Váltók

Hátsó váltó
NUVINCI
Fokozat
330%
Váltókar
NUVINCI INFINITY C3

Fékek

Fék
SHIMANO BR-M395
Fékkar
SHIMANO BL-M425
Féktárcsa első/hátsó
SHIMANO DEORE RT-56M 180MM
Fék típus
Hidraulikus tárcsafék

Technológia

Hydroforming

Különleges vázgyártási eljárás, mely során az alumínium ötvözetű csövek formáját nagy nyomású folyadék injektálásával alakítják ki. Eredménye a nagyon könnyű, ugyanakkor esztétikus és erős váz.

Komfort geometria

Az optimalizált vázgeometria a kerékpáros kényelmét szolgálja hosszú távon is, ideális testpozíció mellett. Kerékpárjaink kialakításánál a piacon fellelhető legkényelmesebb kiegészítők közül válogatunk (pl. komfort markolat és nyereg), hogy a lehető legmagasabb ergonómiai szintet képviseljék.

Vizes bázisú festés

Ez a modern és környezetbarát technológia lehetővé teszi, hogy tökéletes fényezésű kerékpárokat készítsünk nagy színválasztékban. A fényezés tartósságát tovább növeli a speciális porlakk réteg, melyet a festési eljárás legvégén kapnak meg a vázak.

Integrált kábel

A kábelek vázon belüli elvezetése, letisztult, elegáns ugyanakkor sportos megjelenést kölcsönöz. Mindemellett a kábeleket, bowdeneket megvédi a külső behatásoktól, növelve a rendszer élettartamát, megőrizve annak pontos működését.

360° Láthatóság

Kerékpárjaink tervezése során az egyik legfontosabb szempontként a kerékpáros biztonságot tarjuk szem előtt. A biztonságos kerékpározás egyik legfontosabb eleme a kiváló láthatóság, ezért kerékpárjainkon a lehető legjobb minőségű lámpákat és fényvisszaverő elemeket alkalmazzuk a 360 fokos láthatóság érdekében. 

BOSCH POWERPACK 400WH

A Bosch akkumulátorokat úgy tervezték, hogy a lehető legkönnyebb és leghatékonyabbak legyenek az eBike felhasználók számára. Gyorsan tölthetők, akár részletekben is, könnyen eltávolíthatók, de akár közvetlenül a kerékpáron is tölthetők.

BOSCH PURION

Letisztult + Kompakt: az új 2 az 1-ben kijelző. A szükséges információk egyetlen gombnyomással érhetők el: az új Purion kijelző maximális hatékonysággal működik és csak a legfontosabb információkat jeleníti meg egyszerűen és tisztán.