Dinamikus, gyors, stílusos: a Legio Pro Alfine 8 agyváltós modellünk mindháromban élen jár köszönhetően nyomatékos, 25 km/h-ig rásegítő, 70 Nm-es Bosch CX motorjának, legújabb, stucniba integrált, színes Kiox kijelzőjének és 500 Wh-os, szintén az áramvonalasságot segítve, integrált akkumulátorának. Az elektromos rásegítést tökéletesen támogatja a Shimano 8 sebességes Alfine agyváltója, ami azon kívül, hogy sportos, dinamikus közlekedést biztosít, nem igényel gyakori karbantartást. A Legio Pro egy valódi urban e-bike, amire alig várjuk, hogy munka előtt és után vagy bármikor ráülhessünk.

Vázméret:Melyik az én méretem?

Szín:

Cikkszám
30192220-19A
Kiterjesztett garancia választása:
+1év 91 000 Ft
tootltipMinden kerékpárunkhoz örök vázgaranciát, valamint két év jótállást adunk. Ha még ennél is biztosabbra mennél, úgy lehetőséged van +1 illetve, +2 év kiterjesztett garancia vásárlására. Részletek
+2 év 132 000 Ft
tootltipMinden kerékpárunkhoz örök vázgaranciát, valamint két év jótállást adunk. Ha még ennél is biztosabbra mennél, úgy lehetőséged van +1 illetve, +2 év kiterjesztett garancia vásárlására. Részletek
Nem kérem
Kérünk, válassz a garanciák közül!
Üzletkereső

Specifikáció

E-bike

Motor
BOSCH PERFORMANCE LINE CX
Akkumulátor
BOSCH POWERTUBE 500WH
Kijelző
BOSCH KIOX
Töltő
BOSCH TÖLTŐ 4A 220-240V

Váz

Váz
GEPIDA GRAVITY CASTING - 6061 ALUMÍNIUM
Vázméret
19"
Felhasználó
férfi
Teleszkóp / Villa
GEPIDA 6061 ALUMÍNIUM

Váltók

Hátsó váltó
SHIMANO ALFINE 8
Fokozat
8
Váltókar
SHIMANO ALFINE 8 SL-S7000-8

Fékek

Fék
SHIMANO DEORE BR-MT500
Fékkar
SHIMANO DEORE BR-MT500
Féktárcsa első/hátsó
SHIMANO DEORE RT-54S 160MM
Fék típus
Hidraulikus tárcsafék

Technológia

Hydroforming

Különleges vázgyártási eljárás, mely során az alumínium ötvözetű csövek formáját nagy nyomású folyadék injektálásával alakítják ki. Eredménye a nagyon könnyű, ugyanakkor esztétikus és erős váz.

Komfort geometria

Az optimalizált vázgeometria a kerékpáros kényelmét szolgálja hosszú távon is, ideális testpozíció mellett. Kerékpárjaink kialakításánál a piacon fellelhető legkényelmesebb kiegészítők közül válogatunk (pl. komfort markolat és nyereg), hogy a lehető legmagasabb ergonómiai szintet képviseljék.

Vizes bázisú festés

Ez a modern és környezetbarát technológia lehetővé teszi, hogy tökéletes fényezésű kerékpárokat készítsünk nagy színválasztékban. A fényezés tartósságát tovább növeli a speciális porlakk réteg, melyet a festési eljárás legvégén kapnak meg a vázak.

Integrált kábel

A kábelek vázon belüli elvezetése, letisztult, elegáns ugyanakkor sportos megjelenést kölcsönöz. Mindemellett a kábeleket, bowdeneket megvédi a külső behatásoktól, növelve a rendszer élettartamát, megőrizve annak pontos működését.

Postmount 160, 180

A tárcsafékek nagy előnye a felnifékekkel (pl: V-fék) szemben, hogy a fékhatás független a felni állapotától. Az időjárással szemben is ellenállóbbak, szélsőséges körülmények közt is jó teljesítményt nyújtanak és biztos fémezést eredményeznek. A 160 és 180 szám jelzi a féktárcsa átmérőjét milliméterben. A kialakításnak köszönhetően nincs szükség további adapterekre, a rendszer súlya nem gyarapszik, a fék és váz kapcsolata a lehető legstabilabb. Ez a rendszer lehetővé teszi a fékek egyszerű szervizelését és állítását is. 

360° Láthatóság

Kerékpárjaink tervezése során az egyik legfontosabb szempontként a kerékpáros biztonságot tarjuk szem előtt. A biztonságos kerékpározás egyik legfontosabb eleme a kiváló láthatóság, ezért kerékpárjainkon a lehető legjobb minőségű lámpákat és fényvisszaverő elemeket alkalmazzuk a 360 fokos láthatóság érdekében. 

BOSCH PERFORMANCE LINE CX

A 2016-ban újonnan bevezetett e-bike rendszer azon kerékpárosok igényeihez megfelelően lett tervezve, akik a kerékpározás élményét egy magasabb szintre akarják emelni. A Performance CX egy nagyteljesítményű rendszer, amelyben a motor akár 300%-os rásegítéssel dolgozik, karakteres és kompakt tervezést, koncentrált erőt és extrém tartós porlakk felületkezelést ötvöz.

BOSCH POWERTUBE 500WH

Integrált Bosch akkumulátor, amely még kompaktabbá teszi az e-kerékpár rendszert. Jellemzi a nagy teljesítmény, könnyűség és a gyors tölthetőség (akár részletekben is, nem kell megvárni, amíg teljesen lemerül, sőt!).

BOSCH KIOX

A kicsi, karcálló, színes kijelző minden funkciót biztosít, amire egy sportos kerékpározás alkalmával szükség lehet. Külön kezelőegység felel azért, hogy azonnali adatokat kapjunk a sebességről, teljesítményről, az akkumulátor töltöttségéről és még sok minden másról. Sőt, egy Bluetooth-al kapcsolódó mellkaspánttal a kerékpáros a pulzusát is mérni tudja.