Sokoldalú elektromos MTB kerékpár, amelyet hölgyeknek is kimondottan ajánlunk elsősorban a vázgeometria miatt. 400 Wh-os akkumulátor garantálja az energiát, Bosch Performance motor segít a taposásban és felfelé is adja a 25 km/h-ás hátszelet. A 9 fokozatú Shimano Derore váltó pedig az elektromos rendszert támogatva engedi a legoptimálisabb fokozat gyors és precíz állítását. 29 colos kerekek gyorsítják a haladást és segítik elő a jó tapadást, teret engedve az igazán gyors, sportos és dinamikus tekerésnek

Vázméret:Melyik az én méretem?

Szín:

Cikkszám
30199010-15A
Üzletkereső

Specifikáció

E-bike

Motor
BOSCH PERFORMANCE
Akkumulátor
BOSCH POWERPACK 400WH
Kijelző
BOSCH PURION
Töltő
BOSCH TÖLTŐ 4A 220-240V

Váz

Váz
GEPIDA HYDROFORMING - 6061 ALUMÍNIUM
Vázméret
15"
Felhasználó
férfi
Teleszkóp / Villa
SUNTOUR XCR 32 LO COIL QR RUGÓÚT: 120MM

Váltók

Hátsó váltó
SHIMANO DEORE
Fokozat
9
Váltókar
SHIMANO ALTUS SL-M2000 9S

Fékek

Fék
SHIMANO ALTUS BR-M315
Fékkar
SHIMANO ALTUS BL-M315
Féktárcsa első/hátsó
SHIMANO DEORE RT-54M 180MM
Fék típus
Hidraulikus tárcsafék

Technológia

Hydroforming

Különleges vázgyártási eljárás, mely során az alumínium ötvözetű csövek formáját nagy nyomású folyadék injektálásával alakítják ki. Eredménye a nagyon könnyű, ugyanakkor esztétikus és erős váz.

Komfort geometria

Az optimalizált vázgeometria a kerékpáros kényelmét szolgálja hosszú távon is, ideális testpozíció mellett. Kerékpárjaink kialakításánál a piacon fellelhető legkényelmesebb kiegészítők közül válogatunk (pl. komfort markolat és nyereg), hogy a lehető legmagasabb ergonómiai szintet képviseljék.

Vizes bázisú festés

Ez a modern és környezetbarát technológia lehetővé teszi, hogy tökéletes fényezésű kerékpárokat készítsünk nagy színválasztékban. A fényezés tartósságát tovább növeli a speciális porlakk réteg, melyet a festési eljárás legvégén kapnak meg a vázak.

Integrált kábel

A kábelek vázon belüli elvezetése, letisztult, elegáns ugyanakkor sportos megjelenést kölcsönöz. Mindemellett a kábeleket, bowdeneket megvédi a külső behatásoktól, növelve a rendszer élettartamát, megőrizve annak pontos működését.

ISO 9001:2009

Ez a nemzetközi szabvány garantálja a termékek és szolgáltatások állandó kifogástalan minőségét folyamatos fejlesztését és a vevői elégedettséget.

Postmount 160, 180

A tárcsafékek nagy előnye a felnifékekkel (pl: V-fék) szemben, hogy a fékhatás független a felni állapotától. Az időjárással szemben is ellenállóbbak, szélsőséges körülmények közt is jó teljesítményt nyújtanak és biztos fémezést eredményeznek. A 160 és 180 szám jelzi a féktárcsa átmérőjét milliméterben. A kialakításnak köszönhetően nincs szükség további adapterekre, a rendszer súlya nem gyarapszik, a fék és váz kapcsolata a lehető legstabilabb. Ez a rendszer lehetővé teszi a fékek egyszerű szervizelését és állítását is. 

BOSCH POWERPACK 400WH

A Bosch akkumulátorokat úgy tervezték, hogy a lehető legkönnyebb és leghatékonyabbak legyenek az eBike felhasználók számára. Gyorsan tölthetők, akár részletekben is, könnyen eltávolíthatók, de akár közvetlenül a kerékpáron is tölthetők.

BOSCH PURION

Letisztult + Kompakt: az új 2 az 1-ben kijelző. A szükséges információk egyetlen gombnyomással érhetők el: az új Purion kijelző maximális hatékonysággal működik és csak a legfontosabb információkat jeleníti meg egyszerűen és tisztán.