Nem kis túlzással a legjobb Shimano váltórendszert, az elektromos Ultegra Di2-t kapta az első Gepida E-Road, amely Cassis névre hallgat. Az új Bafang M800-as rendszerrel szereltük, ami az egyik legkönnyebb és kompaktabb középmotoros rendszer, ami külön E-Road és E-Gravel kerékpárokra lett tervezve. Tökéletesen integrált motor és akkumulátor, amit egy ergonomikus kormány és középen elhelyezett színes kijelző tesz teljessé.

Vázméret:Melyik az én méretem?

Szín:

Cikkszám
30200860-54A
Üzletkereső

Specifikáció

E-bike

Motor
BAFANG M800
Akkumulátor
BAFANG 200WH
Kijelző
BAFANG
Töltő
BAFANG 2A

Váz

Váz
GEPIDA HYDROFORMING - 6061 ALUMÍNIUM
Vázméret
54 cm
Felhasználó
férfi
Teleszkóp / Villa
6061 ALLUMINIUM MEREV

Váltók

Első váltó
SHIMANO ULTEGRA FD-R8050 DI2
Hátsó váltó
SHIMANO ULTEGRA RD-R8050 DI2
Fokozat
22
Váltókar
SHIMANO ULTEGRA DI2 ST-R8070

Fékek

Fék
SHIMANO ULTEGRA BR-R8070
Fékkar
SHIMANO ULTEGRA DI2 ST-8070
Féktárcsa első/hátsó
SHIMANO SM RT-800 S CL 160MM
Fék típus
Hidraulikus tárcsafék

Technológia

Vizes bázisú festés

Ez a modern és környezetbarát technológia lehetővé teszi, hogy tökéletes fényezésű kerékpárokat készítsünk nagy színválasztékban. A fényezés tartósságát tovább növeli a speciális porlakk réteg, melyet a festési eljárás legvégén kapnak meg a vázak.

Integrált kábel

A kábelek vázon belüli elvezetése, letisztult, elegáns ugyanakkor sportos megjelenést kölcsönöz. Mindemellett a kábeleket, bowdeneket megvédi a külső behatásoktól, növelve a rendszer élettartamát, megőrizve annak pontos működését.

ISO 9001:2009

Ez a nemzetközi szabvány garantálja a termékek és szolgáltatások állandó kifogástalan minőségét folyamatos fejlesztését és a vevői elégedettséget.

BAFANG

A főbb információk egy pillantás alatt leolvashatók. A tökéletes olvashatóság mellett kompakt és ergonomikus design jellemzi, ami tökéletesen illeszkedik a kormány formatervéhez.