Azon kevés elektromos kerékpárunk egyike, amelyet Bafang motorral és rendszerrel szerelünk. Az akkumulátor erősebb, 450 Wh-os, így a 7 sebességes Shimano Altus külső váltóval kiegészülve hosszú távú városi tekerésekről gondoskodik. Könnyen kezelhető, kényelmes, és ha akarjuk dinamikus, igazi elektromos city kerékpár.

Vázméret:Melyik az én méretem?

Szín:

Cikkszám
30200965-46A
Kiterjesztett garancia választása:
+1év 39 000 Ft
+2 év 55 000 Ft
Nem kérem
Kérünk, válassz a garanciák közül!
Ár:
383 900 Ft
Üzletkereső

Specifikáció

E-bike

Motor
BAFANG FRONT
Akkumulátor
BAFANG 450WH
Kijelző
BAFANG
Töltő
BAFANG 2A

Váz

Váz
GEPIDA HYDROFORMING - 6061 ALUMÍNIUM
Vázméret
46 cm
Felhasználó
Teleszkóp / Villa
SUNTOUR CR7-V 700C RUGÓÚT: 40MM

Váltók

Hátsó váltó
SHIMANO ALTUS RD-M310DL 7S
Fokozat
7
Váltókar
SHIMANO ALTUS SL-M310R7A 7S

Fékek

Fék
SHIMANO ALIVIO BR-T4000
Fékkar
GEPIDA LM-48
Fék típus
Mechanikus felnifék

Technológia

Hydroforming

Különleges vázgyártási eljárás, mely során az alumínium ötvözetű csövek formáját nagy nyomású folyadék injektálásával alakítják ki. Eredménye a nagyon könnyű, ugyanakkor esztétikus és erős váz.

Komfort geometria

Az optimalizált vázgeometria a kerékpáros kényelmét szolgálja hosszú távon is, ideális testpozíció mellett. Kerékpárjaink kialakításánál a piacon fellelhető legkényelmesebb kiegészítők közül válogatunk (pl. komfort markolat és nyereg), hogy a lehető legmagasabb ergonómiai szintet képviseljék.

Vizes bázisú festés

Ez a modern és környezetbarát technológia lehetővé teszi, hogy tökéletes fényezésű kerékpárokat készítsünk nagy színválasztékban. A fényezés tartósságát tovább növeli a speciális porlakk réteg, melyet a festési eljárás legvégén kapnak meg a vázak.

Integrált kábel

A kábelek vázon belüli elvezetése, letisztult, elegáns ugyanakkor sportos megjelenést kölcsönöz. Mindemellett a kábeleket, bowdeneket megvédi a külső behatásoktól, növelve a rendszer élettartamát, megőrizve annak pontos működését.

ISO 9001:2009

Ez a nemzetközi szabvány garantálja a termékek és szolgáltatások állandó kifogástalan minőségét folyamatos fejlesztését és a vevői elégedettséget.

360° Láthatóság

Kerékpárjaink tervezése során az egyik legfontosabb szempontként a kerékpáros biztonságot tarjuk szem előtt. A biztonságos kerékpározás egyik legfontosabb eleme a kiváló láthatóság, ezért kerékpárjainkon a lehető legjobb minőségű lámpákat és fényvisszaverő elemeket alkalmazzuk a 360 fokos láthatóság érdekében. 

BAFANG FRONT

Az első agyba épített motor belső rotorral kompatibilis görgős fékkel lett szerelve, melynek névleges teljesítménye 250W. Belső rotorja és nagy áttéttele (1:11) miatt a motor teljesítménye hatékonyan használható fel. Kis méret, alacsony tömeg, nagy hatékonyság jellemzi. Ez a motor sima járású és csendes működés közben, city kerékpárokhoz kiváló.

BAFANG 450WH

Hatótávban és teljesítményben harmonizáló akkumulátor, ami kimondottan a városi és trekking elektromos kerékpárokra alkalmas.

BAFANG

A főbb információk egy pillantás alatt leolvashatók. A tökéletes olvashatóság mellett kompakt és ergonomikus design jellemzi, ami tökéletesen illeszkedik a kormány formatervéhez.