Az Active Line Plus motorral -úgynevezett harmonikus e-bike rendszerrel- szerelt Reptila 1000+ Nexus 8 C a városi közlekedéshez szükséges dinamizmust és biztonságot egyszerre biztosítja. A nevében szereplő + a terhelhetőséget hivatott jelölni, ami ennél a kerékpárnál extra, 170 kg-ot jelent. A 8 sebességes Shimano Nexus agyváltó az elektromos rendszer harmóniáját támogatja, a kontrafék pedig a kényelmes és biztonságos megállást segíti. Akár munkába járáshoz, akár kisebb bevásárláshoz, hosszabb városi utakhoz tökéletes választás.

Vázméret:Melyik az én méretem?

Szín:

Cikkszám
30201375-49C-4
Üzletkereső

Specifikáció

E-bike

Motor
BOSCH ACTIVE LINE PLUS
Akkumulátor
BOSCH POWERPACK 400WH
Kijelző
BOSCH INTUVIA
Töltő
BOSCH COMPACT TÖLTŐ 2A 100-240V

Váz

Váz
GEPIDA HYDROFORMING - 6061 ALUMÍNIUM
Vázméret
49 cm
Felhasználó
férfi
Teleszkóp / Villa
SUNTOUR CR85 RUGÓÚT: 63MM

Váltók

Hátsó váltó
SHIMANO NEXUS 8
Fokozat
8
Váltókar
SHIMANO NEXUS 8 REVOSHIFT SL-C6000

Fékek

Fék
MAGURA HS-11 + KONTRAFÉK
Fékkar
MAGURA HS-11
Fék típus
Kontrafék

Technológia

Hydroforming

Különleges vázgyártási eljárás, mely során az alumínium ötvözetű csövek formáját nagy nyomású folyadék injektálásával alakítják ki. Eredménye a nagyon könnyű, ugyanakkor esztétikus és erős váz.

Komfort geometria

Az optimalizált vázgeometria a kerékpáros kényelmét szolgálja hosszú távon is, ideális testpozíció mellett. Kerékpárjaink kialakításánál a piacon fellelhető legkényelmesebb kiegészítők közül válogatunk (pl. komfort markolat és nyereg), hogy a lehető legmagasabb ergonómiai szintet képviseljék.

Vizes bázisú festés

Ez a modern és környezetbarát technológia lehetővé teszi, hogy tökéletes fényezésű kerékpárokat készítsünk nagy színválasztékban. A fényezés tartósságát tovább növeli a speciális porlakk réteg, melyet a festési eljárás legvégén kapnak meg a vázak.

Integrált kábel

A kábelek vázon belüli elvezetése, letisztult, elegáns ugyanakkor sportos megjelenést kölcsönöz. Mindemellett a kábeleket, bowdeneket megvédi a külső behatásoktól, növelve a rendszer élettartamát, megőrizve annak pontos működését.

ISO 9001:2009

Ez a nemzetközi szabvány garantálja a termékek és szolgáltatások állandó kifogástalan minőségét folyamatos fejlesztését és a vevői elégedettséget.

360° Láthatóság

Kerékpárjaink tervezése során az egyik legfontosabb szempontként a kerékpáros biztonságot tarjuk szem előtt. A biztonságos kerékpározás egyik legfontosabb eleme a kiváló láthatóság, ezért kerékpárjainkon a lehető legjobb minőségű lámpákat és fényvisszaverő elemeket alkalmazzuk a 360 fokos láthatóság érdekében. 

BOSCH ACTIVE LINE PLUS

A Bosch az Active Line-al egy megfi zethető és személyre szabott terméket bocsájtott ki a modern e-bike felhasználók számára. A kerékpáros nagyobb távolságokat tehet meg és megnövekedett közlekedési szabadságot ér el a rendelkezésre álló hátszéllel. Az Active Line ideális aktív pihenésre, városi és túrakerékpárosok számára egyaránt. Ahogyan az elnevezés is sugallja ennek a rendszernek a lényege a tiszta teljesítmény.

BOSCH POWERPACK 400WH

A Bosch akkumulátorokat úgy tervezték, hogy a lehető legkönnyebb és leghatékonyabbak legyenek az eBike felhasználók számára. Gyorsan tölthetők, akár részletekben is, könnyen eltávolíthatók, de akár közvetlenül a kerékpáron is tölthetők.

BOSCH INTUVIA

Okos és letisztult elrendezés. Az Intuvia könnyű és intuitív kezelhetőséget biztosít az e-kerékpárhoz olyan speciális kijelzővel, amely minden fényviszonyban tisztán látható marad. A különálló kezelő minden pillanatban biztonságos kormányzást garantál, mindemellett folyamatosan elérhetőek a hajtási adatok.