Sokoldalú elektromos MTB kerékpár, amelyet hölgyeknek is kimondottan ajánlunk a vázgeometria, valamint a 27,5 colos kerékméret miatt, amely amellett, hogy a teljesítményt fokozza, kiváló gyorsíthatóság és fékezhetőség jellemzi. 400 Wh-os akkumulátor garantálja az energiát, Bosch Performance motor segít a taposásban és felfelé is adja a 25 km/h-ás hátszelet. A 9 fokozatú Shimano Derore váltó pedig az elektromos rendszert támogatva engedi a legoptimálisabb fokozat gyors és precíz állítását.

Vázméret:Melyik az én méretem?

Szín:

Cikkszám
30202010-15A
Kiterjesztett garancia választása:
+1év 63 000 Ft
+2 év 89 000 Ft
Nem kérem
Kérünk, válassz a garanciák közül!
Ár:
778 900 Ft
Üzletkereső

Specifikáció

E-bike

Motor
BOSCH PERFORMANCE LINE CRUISE
Akkumulátor
BOSCH POWERPACK 400WH
Kijelző
BOSCH PURION
Töltő
BOSCH COMPACT TÖLTŐ 2A 100-240V

Váz

Váz
GEPIDA - 6061 ALUMÍNIUM
Vázméret
15"
Felhasználó
férfi
Teleszkóp / Villa
SUNTOUR XCR 32 LO COIL QR RUGÓÚT: 120MM

Váltók

Hátsó váltó
SHIMANO DEORE SHADOW RD-M592 9S
Fokozat
9
Váltókar
SHIMANO ALTUS SL-M2000 9S

Fékek

Fék
TEKTRO HD-M275
Fékkar
TEKTRO HD-M275
Féktárcsa első/hátsó
TEKTRO 180/160MM
Fék típus
Hidraulikus tárcsafék

Technológia

Hydroforming

Különleges vázgyártási eljárás, mely során az alumínium ötvözetű csövek formáját nagy nyomású folyadék injektálásával alakítják ki. Eredménye a nagyon könnyű, ugyanakkor esztétikus és erős váz.

Vizes bázisú festés

Ez a modern és környezetbarát technológia lehetővé teszi, hogy tökéletes fényezésű kerékpárokat készítsünk nagy színválasztékban. A fényezés tartósságát tovább növeli a speciális porlakk réteg, melyet a festési eljárás legvégén kapnak meg a vázak.

Integrált kábel

A kábelek vázon belüli elvezetése, letisztult, elegáns ugyanakkor sportos megjelenést kölcsönöz. Mindemellett a kábeleket, bowdeneket megvédi a külső behatásoktól, növelve a rendszer élettartamát, megőrizve annak pontos működését.

ISO 9001:2009

Ez a nemzetközi szabvány garantálja a termékek és szolgáltatások állandó kifogástalan minőségét folyamatos fejlesztését és a vevői elégedettséget.

Postmount 160, 180

A tárcsafékek nagy előnye a felnifékekkel (pl: V-fék) szemben, hogy a fékhatás független a felni állapotától. Az időjárással szemben is ellenállóbbak, szélsőséges körülmények közt is jó teljesítményt nyújtanak és biztos fémezést eredményeznek. A 160 és 180 szám jelzi a féktárcsa átmérőjét milliméterben. A kialakításnak köszönhetően nincs szükség további adapterekre, a rendszer súlya nem gyarapszik, a fék és váz kapcsolata a lehető legstabilabb. Ez a rendszer lehetővé teszi a fékek egyszerű szervizelését és állítását is. 

BOSCH PERFORMANCE LINE CRUISE

A Performance Line rendszer lényege a nyers erő és teljesítmény. A sportos kerékpározásra tervezett Performance Line a gyorsulásra épül: hegymenetben és sík terepen egyaránt. A precíz mérnöki tervezésnek köszönhetően a motor ereje a lehető legharmonikusabb módon segíti a kerékpáros teljesítményét bármely terepen és sebességnél.

BOSCH POWERPACK 400WH

A Bosch akkumulátorokat úgy tervezték, hogy a lehető legkönnyebb és leghatékonyabbak legyenek az eBike felhasználók számára. Gyorsan tölthetők, akár részletekben is, könnyen eltávolíthatók, de akár közvetlenül a kerékpáron is tölthetők.

BOSCH PURION

Letisztult + Kompakt: az új 2 az 1-ben kijelző. A szükséges információk egyetlen gombnyomással érhetők el: az új Purion kijelző maximális hatékonysággal működik és csak a legfontosabb információkat jeleníti meg egyszerűen és tisztán.