A Thoris egy igazi kuriózum, hosszú, páros túrákra megálmodott elektromos tandemkerékpárunk. A 2x500 Wh-s akkumulátor gondoskodik róla, hogy sokáig túrázhassunk, valamint egy 70 Nm nyomatékú Bosch Performance CX motor segít rá 25 km/h-ig (a nyomaték miatt több elektromos MTB kerékpárunkat is ezzel a motorral szereljük). A tandemeknél kritikus elindulás így könnyű és a folytatásban is biztos társ a Bosch rendszer, nem is beszélve a Shimano felső kategóriás, 10 sebességes XT váltójáról és Deore fékéről. Túrára készen 2 főre, hiszen párosan szép az élet!

Vázméret:

Szín:

Cikkszám
30202600-48A
Kiterjesztett garancia választása:
+1év 70 000 Ft
tootltipMinden kerékpárunkhoz örök vázgaranciát, valamint két év jótállást adunk. Ha még ennél is biztosabbra mennél, úgy lehetőséged van +1 illetve, +2 év kiterjesztett garancia vásárlására. Részletek
+2 év 100 000 Ft
tootltipMinden kerékpárunkhoz örök vázgaranciát, valamint két év jótállást adunk. Ha még ennél is biztosabbra mennél, úgy lehetőséged van +1 illetve, +2 év kiterjesztett garancia vásárlására. Részletek
Nem kérem
Kérünk, válassz a garanciák közül!
Üzletkereső

Specifikáció

E-bike

Motor
BOSCH PERFORMANCE LINE CX GEN4
Akkumulátor
BOSCH POWERPACK 500WH 2X
Kijelző
BOSCH INTUVIA
Töltő
BOSCH TÖLTŐ 4A 220-240V

Váz

Váz
GEPIDA DOUBLE BUTTED - 6061 ALUMÍNIUM
Vázméret
48 cm
Felhasználó
férfi
Teleszkóp / Villa
SUNTOUR NCX-D AIR LO 700C RUGÓÚT: 63 MM

Váltók

Hátsó váltó
SHIMANO XT RD-T8000 SHADOW
Fokozat
10
Váltókar
SHIMANO DEORE SL-M6000 10S

Fékek

Fék
SHIMANO DEORE BR-MT500 + GEPIDA ALUMÍNIUM V-FÉK
Fékkar
SHIMANO DEORE BR-MT500 + GEPIDA ALUMÍNIUM XL92
Féktárcsa első/hátsó
SHIMANO DEORE RT-54S 180MM
Fék típus
Hidraulikus tárcsafék

Technológia

Komfort geometria

Az optimalizált vázgeometria a kerékpáros kényelmét szolgálja hosszú távon is, ideális testpozíció mellett. Kerékpárjaink kialakításánál a piacon fellelhető legkényelmesebb kiegészítők közül válogatunk (pl. komfort markolat és nyereg), hogy a lehető legmagasabb ergonómiai szintet képviseljék.

Vizes bázisú festés

Ez a modern és környezetbarát technológia lehetővé teszi, hogy tökéletes fényezésű kerékpárokat készítsünk nagy színválasztékban. A fényezés tartósságát tovább növeli a speciális porlakk réteg, melyet a festési eljárás legvégén kapnak meg a vázak.

Integrált kábel

A kábelek vázon belüli elvezetése, letisztult, elegáns ugyanakkor sportos megjelenést kölcsönöz. Mindemellett a kábeleket, bowdeneket megvédi a külső behatásoktól, növelve a rendszer élettartamát, megőrizve annak pontos működését.

ISO 9001:2009

Ez a nemzetközi szabvány garantálja a termékek és szolgáltatások állandó kifogástalan minőségét folyamatos fejlesztését és a vevői elégedettséget.

Postmount 160, 180

A tárcsafékek nagy előnye a felnifékekkel (pl: V-fék) szemben, hogy a fékhatás független a felni állapotától. Az időjárással szemben is ellenállóbbak, szélsőséges körülmények közt is jó teljesítményt nyújtanak és biztos fémezést eredményeznek. A 160 és 180 szám jelzi a féktárcsa átmérőjét milliméterben. A kialakításnak köszönhetően nincs szükség további adapterekre, a rendszer súlya nem gyarapszik, a fék és váz kapcsolata a lehető legstabilabb. Ez a rendszer lehetővé teszi a fékek egyszerű szervizelését és állítását is. 

360° Láthatóság

Kerékpárjaink tervezése során az egyik legfontosabb szempontként a kerékpáros biztonságot tarjuk szem előtt. A biztonságos kerékpározás egyik legfontosabb eleme a kiváló láthatóság, ezért kerékpárjainkon a lehető legjobb minőségű lámpákat és fényvisszaverő elemeket alkalmazzuk a 360 fokos láthatóság érdekében. 

BOSCH INTUVIA

Okos és letisztult elrendezés. Az Intuvia könnyű és intuitív kezelhetőséget biztosít az e-kerékpárhoz olyan speciális kijelzővel, amely minden fényviszonyban tisztán látható marad. A különálló kezelő minden pillanatban biztonságos kormányzást garantál, mindemellett folyamatosan elérhetőek a hajtási adatok.