Teljesítmény felsőfokon! A 29 colos kerekeknek és vázgeometriának, integrált 500 Wh-os akkumulátornak és a 70 Nm-es Bosch Performance CX motor szintén integrált felfogatásának nem jelenthet akadályt a durva terep még felfelé sem. Hosszabb tekerésekre, hosszú távú maratonokra éppúgy alkalmas, mint rövid, villámgyors hegyi szakaszok bevételére. A meghajtó erő és a 29-es kerekek egyszerre eredményeznek kiváló tapadást és gördülést. Sportos, adrenalin növelő, de ha úgy akarjuk kényelmes hegyikerékpár.

Vázméret:Melyik az én méretem?

Szín:

Cikkszám
30209080-19A
Üzletkereső

Specifikáció

E-bike

Motor
BOSCH PERFORMANCE LINE CX
Akkumulátor
BOSCH POWERTUBE 500WH
Kijelző
BOSCH PURION
Töltő
BOSCH TÖLTŐ 4A 220-240V

Váz

Váz
GEPIDA GRAVITY CASTING - 6061 ALUMÍNIUM
Vázméret
19"
Felhasználó
férfi
Teleszkóp / Villa
ROCKSHOX RECON RL CROWN TAPERED 15QR RUGÓÚT: 100MM

Váltók

Hátsó váltó
SHIMANO XT SHADOW+ RD-M8000 11S
Fokozat
11
Váltókar
SHIMANO SLX SL-M7000-11 I-SPECII 11S

Fékek

Fék
SHIMANO DEORE BR-M6000
Fékkar
SHIMANO DEORE BL-M6000
Féktárcsa első/hátsó
SHIMANO DEORE RT-54M 180MM / RT-54S 160MM
Fék típus
Hidraulikus tárcsafék

Technológia

Hydroforming

Különleges vázgyártási eljárás, mely során az alumínium ötvözetű csövek formáját nagy nyomású folyadék injektálásával alakítják ki. Eredménye a nagyon könnyű, ugyanakkor esztétikus és erős váz.

Vizes bázisú festés

Ez a modern és környezetbarát technológia lehetővé teszi, hogy tökéletes fényezésű kerékpárokat készítsünk nagy színválasztékban. A fényezés tartósságát tovább növeli a speciális porlakk réteg, melyet a festési eljárás legvégén kapnak meg a vázak.

Integrált kábel

A kábelek vázon belüli elvezetése, letisztult, elegáns ugyanakkor sportos megjelenést kölcsönöz. Mindemellett a kábeleket, bowdeneket megvédi a külső behatásoktól, növelve a rendszer élettartamát, megőrizve annak pontos működését.

ISO 9001:2009

Ez a nemzetközi szabvány garantálja a termékek és szolgáltatások állandó kifogástalan minőségét folyamatos fejlesztését és a vevői elégedettséget.

Postmount 160, 180

A tárcsafékek nagy előnye a felnifékekkel (pl: V-fék) szemben, hogy a fékhatás független a felni állapotától. Az időjárással szemben is ellenállóbbak, szélsőséges körülmények közt is jó teljesítményt nyújtanak és biztos fémezést eredményeznek. A 160 és 180 szám jelzi a féktárcsa átmérőjét milliméterben. A kialakításnak köszönhetően nincs szükség további adapterekre, a rendszer súlya nem gyarapszik, a fék és váz kapcsolata a lehető legstabilabb. Ez a rendszer lehetővé teszi a fékek egyszerű szervizelését és állítását is. 

BOSCH PERFORMANCE LINE CX

A 2016-ban újonnan bevezetett e-bike rendszer azon kerékpárosok igényeihez megfelelően lett tervezve, akik a kerékpározás élményét egy magasabb szintre akarják emelni. A Performance CX egy nagyteljesítményű rendszer, amelyben a motor akár 300%-os rásegítéssel dolgozik, karakteres és kompakt tervezést, koncentrált erőt és extrém tartós porlakk felületkezelést ötvöz.

BOSCH POWERTUBE 500WH

Integrált Bosch akkumulátor, amely még kompaktabbá teszi az e-kerékpár rendszert. Jellemzi a nagy teljesítmény, könnyűség és a gyors tölthetőség (akár részletekben is, nem kell megvárni, amíg teljesen lemerül, sőt!).

BOSCH PURION

Letisztult + Kompakt: az új 2 az 1-ben kijelző. A szükséges információk egyetlen gombnyomással érhetők el: az új Purion kijelző maximális hatékonysággal működik és csak a legfontosabb információkat jeleníti meg egyszerűen és tisztán.