A jót szűken mérik! 20” kerekeivel és gyorsan gördülő gumijaival a Pugio egy mozgékony, vidám, gyors gép, amely valóban életre kel a városi dzsungelben. Széles mosollyal az arcodon szelheted át rajta a várost elkerülve az őrjítő dugót. Gates szíjhajtással választanád? Határozottan okos döntés a tiszta és gondozásmentes működés érdekében.

Vázméret:Melyik az én méretem?

Szín:

Cikkszám
30211555-17A
Üzletkereső

Specifikáció

E-bike

Motor
BOSCH ACTIVE LINE PLUS GEN3
Akkumulátor
BOSCH POWERTUBE 500WH
Kijelző
BOSCH PURION
Töltő
BOSCH COMPACT TÖLTŐ 100-240V 2A

Váz

Váz
ALLOY BOSCH CITY W FRAME 20" POWERTUBE DISC/GEARHUB
Vázméret
17"
Felhasználó
férfi
Teleszkóp / Villa
ALLOY FORK 20" DISC

Váltók

Hátsó váltó
SHIMANO NEXUS7 SG-C3001-7D 32H
Fokozat
7
Váltókar
SHIMANO NEXUS 7 SL-C3000-7 REVOSHIFT

Fékek

Fék
SHIMANO BR-MT200
Fékkar
SHIMANO BL-MT200 3FINGER
Féktárcsa első/hátsó
SHIMANO SM-RT26S 160MM / SHIMANO SM-RT10S 160MM

Technológia

Komfort geometria

Az optimalizált vázgeometria a kerékpáros kényelmét szolgálja hosszú távon is, ideális testpozíció mellett. Kerékpárjaink kialakításánál a piacon fellelhető legkényelmesebb kiegészítők közül válogatunk (pl. komfort markolat és nyereg), hogy a lehető legmagasabb ergonómiai szintet képviseljék.

Vizes bázisú festés

Ez a modern és környezetbarát technológia lehetővé teszi, hogy tökéletes fényezésű kerékpárokat készítsünk nagy színválasztékban. A fényezés tartósságát tovább növeli a speciális porlakk réteg, melyet a festési eljárás legvégén kapnak meg a vázak.

Integrált kábel

A kábelek vázon belüli elvezetése, letisztult, elegáns ugyanakkor sportos megjelenést kölcsönöz. Mindemellett a kábeleket, bowdeneket megvédi a külső behatásoktól, növelve a rendszer élettartamát, megőrizve annak pontos működését.

Postmount 160, 180

A tárcsafékek nagy előnye a felnifékekkel (pl: V-fék) szemben, hogy a fékhatás független a felni állapotától. Az időjárással szemben is ellenállóbbak, szélsőséges körülmények közt is jó teljesítményt nyújtanak és biztos fémezést eredményeznek. A 160 és 180 szám jelzi a féktárcsa átmérőjét milliméterben. A kialakításnak köszönhetően nincs szükség további adapterekre, a rendszer súlya nem gyarapszik, a fék és váz kapcsolata a lehető legstabilabb. Ez a rendszer lehetővé teszi a fékek egyszerű szervizelését és állítását is. 

BOSCH POWERTUBE 500WH

Integrált Bosch akkumulátor, amely még kompaktabbá teszi az e-kerékpár rendszert. Jellemzi a nagy teljesítmény, könnyűség és a gyors tölthetőség (akár részletekben is, nem kell megvárni, amíg teljesen lemerül, sőt!).

BOSCH PURION

Letisztult + Kompakt: az új 2 az 1-ben kijelző. A szükséges információk egyetlen gombnyomással érhetők el: az új Purion kijelző maximális hatékonysággal működik és csak a legfontosabb információkat jeleníti meg egyszerűen és tisztán.