Törd át a határokat! A Fastida nem ismer korlátokat, csúcskategóriás és nagy teljesítményű, a legújabb Bosch 45 km/h motort speed pedelechez dedikált alkatrészekkel kombináltuk. A nagy sebesség nagyobb biztonságot is követel, ezért jobb fékeket, világítást, tükröket és extra fényvisszaverődést biztosítunk. Teljes kontroll alatt tudod tartani, miközben mindenkit leelőzöl az utakon.

Vázméret:Melyik az én méretem?

Szín:

Cikkszám
30212270-48A
Üzletkereső

Specifikáció

E-bike

Motor
BOSCH PERFORMANCE LINE SPEED GEN4
Akkumulátor
BOSCH POWERTUBE 625WH
Kijelző
BOSCH INTUVIA
Töltő
BOSCH STANDARD TÖLTŐ 220-240V 4A

Váz

Váz
ALLOY BOSCH TREKKING FRAME GEN4 28" POWERTUBE DISC
Vázméret
48 cm
Felhasználó
férfi
Teleszkóp / Villa
SR SUNTOUR XCM32 LO 28" 80MM 15QL32

Váltók

Hátsó váltó
SHIMANO XT RD-M8100 12S SHADOW PLUS DESIGN
Fokozat
12
Váltókar
SHIMANO DEORE SL-M6100 12S RAPIDFIRE PLUS

Fékek

Fék
MAGURA MT-4
Fékkar
MAGURA MT-4
Féktárcsa első/hátsó
MAGURA STORM 180MM
Fék típus
Hidraulikus tárcsafék

Technológia

Hydroforming

Különleges vázgyártási eljárás, mely során az alumínium ötvözetű csövek formáját nagy nyomású folyadék injektálásával alakítják ki. Eredménye a nagyon könnyű, ugyanakkor esztétikus és erős váz.

Komfort geometria

Az optimalizált vázgeometria a kerékpáros kényelmét szolgálja hosszú távon is, ideális testpozíció mellett. Kerékpárjaink kialakításánál a piacon fellelhető legkényelmesebb kiegészítők közül válogatunk (pl. komfort markolat és nyereg), hogy a lehető legmagasabb ergonómiai szintet képviseljék.

Vizes bázisú festés

Ez a modern és környezetbarát technológia lehetővé teszi, hogy tökéletes fényezésű kerékpárokat készítsünk nagy színválasztékban. A fényezés tartósságát tovább növeli a speciális porlakk réteg, melyet a festési eljárás legvégén kapnak meg a vázak.

Integrált kábel

A kábelek vázon belüli elvezetése, letisztult, elegáns ugyanakkor sportos megjelenést kölcsönöz. Mindemellett a kábeleket, bowdeneket megvédi a külső behatásoktól, növelve a rendszer élettartamát, megőrizve annak pontos működését.

ISO 9001:2009

Ez a nemzetközi szabvány garantálja a termékek és szolgáltatások állandó kifogástalan minőségét folyamatos fejlesztését és a vevői elégedettséget.

Postmount 160, 180

A tárcsafékek nagy előnye a felnifékekkel (pl: V-fék) szemben, hogy a fékhatás független a felni állapotától. Az időjárással szemben is ellenállóbbak, szélsőséges körülmények közt is jó teljesítményt nyújtanak és biztos fémezést eredményeznek. A 160 és 180 szám jelzi a féktárcsa átmérőjét milliméterben. A kialakításnak köszönhetően nincs szükség további adapterekre, a rendszer súlya nem gyarapszik, a fék és váz kapcsolata a lehető legstabilabb. Ez a rendszer lehetővé teszi a fékek egyszerű szervizelését és állítását is. 

360° Láthatóság

Kerékpárjaink tervezése során az egyik legfontosabb szempontként a kerékpáros biztonságot tarjuk szem előtt. A biztonságos kerékpározás egyik legfontosabb eleme a kiváló láthatóság, ezért kerékpárjainkon a lehető legjobb minőségű lámpákat és fényvisszaverő elemeket alkalmazzuk a 360 fokos láthatóság érdekében. 

BOSCH POWERTUBE 625WH

Az új PowerTube 625 akkumulátor segítségével élvezheted a hosszú heti utakat is, miközben még marad energia egyéb kalandokhoz is.  16,7 Ah névleges teljesítménynek és a kb. 625 Wh energiának köszönhetően a lítium-ion akkumulátor maximális hatótávolságot biztosít. A jól rögzített PowerTube 625 még erős terepen sem esik ki a házából, de könnyen eltávolítható.

BOSCH INTUVIA

Okos és letisztult elrendezés. Az Intuvia könnyű és intuitív kezelhetőséget biztosít az e-kerékpárhoz olyan speciális kijelzővel, amely minden fényviszonyban tisztán látható marad. A különálló kezelő minden pillanatban biztonságos kormányzást garantál, mindemellett folyamatosan elérhetőek a hajtási adatok.