A Thoris egy igazán különleges kerékpár, amelyet kimondottan hosszú távú utakra terveztünk, a kényelem és az ergonómia szem előtt tartásával. Két személy szállítása, különösen induláskor extra energiát igényel, ezért az erőteljes Bosch CX motort választottuk, míg a dupla akkumulátorokkal a hatótávot is megnöveltük. A Thoris rengeteg beállítási lehetőséget kínál, így mindketten megtalálhatjátok a Nektek tökéletes kerékpározási pozíciót.

Vázméret:

Szín:

Cikkszám
30212600-48A
Üzletkereső

Specifikáció

E-bike

Motor
BOSCH PERFORMANCE LINE CX GEN4
Akkumulátor
BOSCH POWERPACK 2X500WH
Kijelző
BOSCH INTUVIA
Töltő
BOSCH COMPACT TÖLTŐ 100-240V 2A

Váz

Váz
GEPIDA ALLOY 28" TANDEM
Vázméret
48 cm
Felhasználó
férfi
Teleszkóp / Villa
SR SUNTOUR XCR AIR LOR 29" 80MM 15QR

Váltók

Hátsó váltó
SHIMANO XT RD-M8000 11S SHADOW PLUS DESIGN
Fokozat
11
Váltókar
SHIMANO DEORE SL-M5100 11S RAPIDFIRE PLUS

Fékek

Fék
SHIMANO MT-501
Fékkar
SHIMANO MT-501
Féktárcsa első/hátsó
SHIMANO SM-RT54M 180MM
Fék típus
Hidraulikus tárcsafék

Technológia

Komfort geometria

Az optimalizált vázgeometria a kerékpáros kényelmét szolgálja hosszú távon is, ideális testpozíció mellett. Kerékpárjaink kialakításánál a piacon fellelhető legkényelmesebb kiegészítők közül válogatunk (pl. komfort markolat és nyereg), hogy a lehető legmagasabb ergonómiai szintet képviseljék.

Vizes bázisú festés

Ez a modern és környezetbarát technológia lehetővé teszi, hogy tökéletes fényezésű kerékpárokat készítsünk nagy színválasztékban. A fényezés tartósságát tovább növeli a speciális porlakk réteg, melyet a festési eljárás legvégén kapnak meg a vázak.

Integrált kábel

A kábelek vázon belüli elvezetése, letisztult, elegáns ugyanakkor sportos megjelenést kölcsönöz. Mindemellett a kábeleket, bowdeneket megvédi a külső behatásoktól, növelve a rendszer élettartamát, megőrizve annak pontos működését.

ISO 9001:2009

Ez a nemzetközi szabvány garantálja a termékek és szolgáltatások állandó kifogástalan minőségét folyamatos fejlesztését és a vevői elégedettséget.

Postmount 160, 180

A tárcsafékek nagy előnye a felnifékekkel (pl: V-fék) szemben, hogy a fékhatás független a felni állapotától. Az időjárással szemben is ellenállóbbak, szélsőséges körülmények közt is jó teljesítményt nyújtanak és biztos fémezést eredményeznek. A 160 és 180 szám jelzi a féktárcsa átmérőjét milliméterben. A kialakításnak köszönhetően nincs szükség további adapterekre, a rendszer súlya nem gyarapszik, a fék és váz kapcsolata a lehető legstabilabb. Ez a rendszer lehetővé teszi a fékek egyszerű szervizelését és állítását is. 

360° Láthatóság

Kerékpárjaink tervezése során az egyik legfontosabb szempontként a kerékpáros biztonságot tarjuk szem előtt. A biztonságos kerékpározás egyik legfontosabb eleme a kiváló láthatóság, ezért kerékpárjainkon a lehető legjobb minőségű lámpákat és fényvisszaverő elemeket alkalmazzuk a 360 fokos láthatóság érdekében. 

BOSCH INTUVIA

Okos és letisztult elrendezés. Az Intuvia könnyű és intuitív kezelhetőséget biztosít az e-kerékpárhoz olyan speciális kijelzővel, amely minden fényviszonyban tisztán látható marad. A különálló kezelő minden pillanatban biztonságos kormányzást garantál, mindemellett folyamatosan elérhetőek a hajtási adatok.