Az összecsukható, általában 20 colos kerekekkel szerelt kerékpárok rendkívül praktikusak. Például, ha jóval városhatáron kívül laksz és autóval közlekedsz, viszont a belvárosban már kerékpárral közlekednél, a Bleda 1100 a kerékpárod! Pillanatok alatt elővarázsolható az autó csomagtartójából és utána már csak a kerékpárút, amire szükséged lehet. A könnyű kezelhetőséget a kisebb kerékméret mellett a magas-keskeny kormány és a 3 sebességes Shimano Nexus agyváltó biztosítja. Ezzel a bringával bárhol el lehet férni!

Vázméret:

Szín:

Cikkszám
30190540-28A
Üzletkereső

Specifikáció

Váz

Vázméret
28 cm
Felhasználó
férfi
Teleszkóp / Villa
GEPIDA 6061 ALUMÍNIUM

Váltók

Hátsó váltó
SHIMANO NEXUS 3
Fokozat
3
Váltókar
SHIMANO NEXUS 3 SL-3S41

Fékek

Fékkar
PROMAX
Fék típus
Mechanikus felnifék

Technológia

Hydroforming

Különleges vázgyártási eljárás, mely során az alumínium ötvözetű csövek formáját nagy nyomású folyadék injektálásával alakítják ki. Eredménye a nagyon könnyű, ugyanakkor esztétikus és erős váz.

Komfort geometria

Az optimalizált vázgeometria a kerékpáros kényelmét szolgálja hosszú távon is, ideális testpozíció mellett. Kerékpárjaink kialakításánál a piacon fellelhető legkényelmesebb kiegészítők közül válogatunk (pl. komfort markolat és nyereg), hogy a lehető legmagasabb ergonómiai szintet képviseljék.

Vizes bázisú festés

Ez a modern és környezetbarát technológia lehetővé teszi, hogy tökéletes fényezésű kerékpárokat készítsünk nagy színválasztékban. A fényezés tartósságát tovább növeli a speciális porlakk réteg, melyet a festési eljárás legvégén kapnak meg a vázak.

Integrált kábel

A kábelek vázon belüli elvezetése, letisztult, elegáns ugyanakkor sportos megjelenést kölcsönöz. Mindemellett a kábeleket, bowdeneket megvédi a külső behatásoktól, növelve a rendszer élettartamát, megőrizve annak pontos működését.