Stílus, életérzés: az S3 személyében egy modern bringát alkottunk retro életérzéssel. Akár öltönyben, akár rövidnadrág-póló kombinációban pattansz a nyeregben, egyedi megjelenést biztosít, bárhová is menj vele. Jobb minőségű, városi utakra ajánljuk, ahol a nagy, 28-as kerekeknek, merev villájának és könnyű vázának köszönhetően versenykerékpárokat megszégyenítő tempót diktálhatsz...vagy legurulhatsz egy kávéra.

Vázméret:Melyik az én méretem?

Cikkszám
30200100-58D
Kiterjesztett garancia választása:
+1év 12 000 Ft
+2 év 18 000 Ft
Nem kérem
Kérünk, válassz a garanciák közül!
Ár:
153 900 Ft
Üzletkereső

Specifikáció

Váz

Váz
SS ACÉL
Vázméret
58 cm
Felhasználó
férfi
Teleszkóp / Villa
ACÉL

Váltók

Fokozat
1

Fékek

Fék
GEPIDA RC-452 CFA
Fékkar
PROMAX FS-373
Fék típus
Mechanikus felnifék

Technológia

Komfort geometria

Az optimalizált vázgeometria a kerékpáros kényelmét szolgálja hosszú távon is, ideális testpozíció mellett. Kerékpárjaink kialakításánál a piacon fellelhető legkényelmesebb kiegészítők közül válogatunk (pl. komfort markolat és nyereg), hogy a lehető legmagasabb ergonómiai szintet képviseljék.

Vizes bázisú festés

Ez a modern és környezetbarát technológia lehetővé teszi, hogy tökéletes fényezésű kerékpárokat készítsünk nagy színválasztékban. A fényezés tartósságát tovább növeli a speciális porlakk réteg, melyet a festési eljárás legvégén kapnak meg a vázak.

ISO 9001:2009

Ez a nemzetközi szabvány garantálja a termékek és szolgáltatások állandó kifogástalan minőségét folyamatos fejlesztését és a vevői elégedettséget.