A Gepida kerékpárpalettájának egyetlen országúti bringája a Bandon 810. Országúti edzésekhez, a hétvégi kirándulásokhoz vagy akár az általános közlekedéshez is tökéletes választás. Megbízható, magas technikai színvonalú Shimano Claris alkatrészekkel van szerelve, amely lehetővé teszi a gyors váltást, tempós haladást. Vázgeometriájának köszönhetően az országúti kerékpárokhoz képest kényelmes üléspozícióval bír. Kiemelendő továbbá a Selle Royal Viper nyereg és a Schwalbe Lugano gumiköpenyek, melyek mind a minőséggel és felsőbb kategóriával egyenlők.

Vázméret:Melyik az én méretem?

Szín:

Cikkszám
30200170-56A
Kiterjesztett garancia választása:
+1év 12 000 Ft
tootltipMinden kerékpárunkhoz örök vázgaranciát, valamint két év jótállást adunk. Ha még ennél is biztosabbra mennél, úgy lehetőséged van +1 illetve, +2 év kiterjesztett garancia vásárlására. Részletek
+2 év 18 000 Ft
tootltipMinden kerékpárunkhoz örök vázgaranciát, valamint két év jótállást adunk. Ha még ennél is biztosabbra mennél, úgy lehetőséged van +1 illetve, +2 év kiterjesztett garancia vásárlására. Részletek
Nem kérem
Kérünk, válassz a garanciák közül!
Üzletkereső

Specifikáció

Váz

Váz
6061 ALUMÍNIUM
Vázméret
56 cm
Felhasználó
férfi
Teleszkóp / Villa
ALUMÍNIUM

Váltók

Első váltó
SHIMANO CLARIS FD-2403 31,8MM
Hátsó váltó
SHIMANO CLARIS RD-2400
Fokozat
24
Váltókar
SHIMANO CLARIS ST-2403 3X8S

Fékek

Fék
GEPIDA RC452 CFA
Fékkar
SHIMANO ST-2403
Fék típus
Mechanikus felnifék

Technológia

Komfort geometria

Az optimalizált vázgeometria a kerékpáros kényelmét szolgálja hosszú távon is, ideális testpozíció mellett. Kerékpárjaink kialakításánál a piacon fellelhető legkényelmesebb kiegészítők közül válogatunk (pl. komfort markolat és nyereg), hogy a lehető legmagasabb ergonómiai szintet képviseljék.

Vizes bázisú festés

Ez a modern és környezetbarát technológia lehetővé teszi, hogy tökéletes fényezésű kerékpárokat készítsünk nagy színválasztékban. A fényezés tartósságát tovább növeli a speciális porlakk réteg, melyet a festési eljárás legvégén kapnak meg a vázak.

ISO 9001:2009

Ez a nemzetközi szabvány garantálja a termékek és szolgáltatások állandó kifogástalan minőségét folyamatos fejlesztését és a vevői elégedettséget.