Kategórián belül határvonal az 500-as CRS-ek előtt, mert rendelkezik több olyan előnnyel, mint erősebb felszereltségű társai, viszont árában versenyképesebb. Shimano Alivio hátsó váltó, Shimano Altus tárcsafékek és zárható Suntour Nex villa biztosítja, hogy akár aszfalton, akár könnyebb terepen elboldogulj -cross kerékprár lévén ez elvárás, viszont nem mindegy, hogy milyen minőségben teszi mindezt és az Alboin 300 PRO CRS jelesre vizsgázik mindenből.

Vázméret:Melyik az én méretem?

Szín:

Cikkszám
30200240-48A
Kiterjesztett garancia választása:
+1év 12 000 Ft
tootltipMinden kerékpárunkhoz örök vázgaranciát, valamint két év jótállást adunk. Ha még ennél is biztosabbra mennél, úgy lehetőséged van +1 illetve, +2 év kiterjesztett garancia vásárlására. Részletek
+2 év 18 000 Ft
tootltipMinden kerékpárunkhoz örök vázgaranciát, valamint két év jótállást adunk. Ha még ennél is biztosabbra mennél, úgy lehetőséged van +1 illetve, +2 év kiterjesztett garancia vásárlására. Részletek
Nem kérem
Kérünk, válassz a garanciák közül!
Üzletkereső

Specifikáció

Váz

Váz
6061 ALUMÍNIUM
Vázméret
48 cm
Felhasználó
férfi
Teleszkóp / Villa
SUNTOUR NEX 700C HLO RUGÓÚT: 63MM

Váltók

Első váltó
SHIMANO TY FD-TY710 TOP SWING DUAL PULL 34,9MM
Hátsó váltó
SHIMANO ALIVIO RD-T4000 SGS
Fokozat
24
Váltókar
SHIMANO ALTUS SL-M310 3X8S

Fékek

Fék
SHIMANO ALTUS BR-M315
Fékkar
SHIMANO ALTUS BL-M315
Féktárcsa első/hátsó
SHIMANO RT-26S 160MM
Fék típus
Hidraulikus tárcsafék

Technológia

Komfort geometria

Az optimalizált vázgeometria a kerékpáros kényelmét szolgálja hosszú távon is, ideális testpozíció mellett. Kerékpárjaink kialakításánál a piacon fellelhető legkényelmesebb kiegészítők közül válogatunk (pl. komfort markolat és nyereg), hogy a lehető legmagasabb ergonómiai szintet képviseljék.

Vizes bázisú festés

Ez a modern és környezetbarát technológia lehetővé teszi, hogy tökéletes fényezésű kerékpárokat készítsünk nagy színválasztékban. A fényezés tartósságát tovább növeli a speciális porlakk réteg, melyet a festési eljárás legvégén kapnak meg a vázak.

ISO 9001:2009

Ez a nemzetközi szabvány garantálja a termékek és szolgáltatások állandó kifogástalan minőségét folyamatos fejlesztését és a vevői elégedettséget.

Postmount 160, 180

A tárcsafékek nagy előnye a felnifékekkel (pl: V-fék) szemben, hogy a fékhatás független a felni állapotától. Az időjárással szemben is ellenállóbbak, szélsőséges körülmények közt is jó teljesítményt nyújtanak és biztos fémezést eredményeznek. A 160 és 180 szám jelzi a féktárcsa átmérőjét milliméterben. A kialakításnak köszönhetően nincs szükség további adapterekre, a rendszer súlya nem gyarapszik, a fék és váz kapcsolata a lehető legstabilabb. Ez a rendszer lehetővé teszi a fékek egyszerű szervizelését és állítását is.