A trekking kategóriában igen erős Alboin 700-as kerékpárunk cross változata a könnyebb, más geometriával készült vázú és dinamikusabb menettulajdonsággal rendelkező Alboin 700 CRS. Shimano LX hátsó és Deore első váltó támogat a dinamikus haladásban, Shimano Acera hidraulikus tárcsafékek pedig a biztos megállásban. A cross bringákra jellemző zárható Suntour NCX villával szereltük, ami a teljesítményt helyezi előtérbe legyen szó aszfaltról, döngölt vagy kavicsos földútról. Az egyik legsokoldalúbb kerékpárunk, amivel minden út egy élmény.

Vázméret:Melyik az én méretem?

Szín:

Cikkszám
30200270-52A
Kiterjesztett garancia választása:
+1év 20 000 Ft
tootltipMinden kerékpárunkhoz örök vázgaranciát, valamint két év jótállást adunk. Ha még ennél is biztosabbra mennél, úgy lehetőséged van +1 illetve, +2 év kiterjesztett garancia vásárlására. Részletek
+2 év 29 000 Ft
tootltipMinden kerékpárunkhoz örök vázgaranciát, valamint két év jótállást adunk. Ha még ennél is biztosabbra mennél, úgy lehetőséged van +1 illetve, +2 év kiterjesztett garancia vásárlására. Részletek
Nem kérem
Kérünk, válassz a garanciák közül!
Üzletkereső

Specifikáció

Váz

Váz
GEPIDA HYDROFORMING - 6061 ALUMÍNIUM
Vázméret
52 cm
Felhasználó
férfi
Teleszkóp / Villa
SUNTOUR NCX-D 700C LO RUGÓÚT: 63MM

Váltók

Első váltó
SHIMANO DEORE FD-T6000 TOP SWING DUAL PULL 31,8MM
Hátsó váltó
SHIMANO LX RD-T670 SGS 10S
Fokozat
30
Váltókar
SHIMANO DEORE SL-T6000 3X10S

Fékek

Fék
SHIMANO ACERA BR-M396
Fékkar
SHIMANO ACERA BL-M395
Féktárcsa első/hátsó
SHIMANO RT-56S 160MM
Fék típus
Hidraulikus tárcsafék

Technológia

Hydroforming

Különleges vázgyártási eljárás, mely során az alumínium ötvözetű csövek formáját nagy nyomású folyadék injektálásával alakítják ki. Eredménye a nagyon könnyű, ugyanakkor esztétikus és erős váz.

Komfort geometria

Az optimalizált vázgeometria a kerékpáros kényelmét szolgálja hosszú távon is, ideális testpozíció mellett. Kerékpárjaink kialakításánál a piacon fellelhető legkényelmesebb kiegészítők közül válogatunk (pl. komfort markolat és nyereg), hogy a lehető legmagasabb ergonómiai szintet képviseljék.

Vizes bázisú festés

Ez a modern és környezetbarát technológia lehetővé teszi, hogy tökéletes fényezésű kerékpárokat készítsünk nagy színválasztékban. A fényezés tartósságát tovább növeli a speciális porlakk réteg, melyet a festési eljárás legvégén kapnak meg a vázak.

Integrált kábel

A kábelek vázon belüli elvezetése, letisztult, elegáns ugyanakkor sportos megjelenést kölcsönöz. Mindemellett a kábeleket, bowdeneket megvédi a külső behatásoktól, növelve a rendszer élettartamát, megőrizve annak pontos működését.

ISO 9001:2009

Ez a nemzetközi szabvány garantálja a termékek és szolgáltatások állandó kifogástalan minőségét folyamatos fejlesztését és a vevői elégedettséget.

Postmount 160, 180

A tárcsafékek nagy előnye a felnifékekkel (pl: V-fék) szemben, hogy a fékhatás független a felni állapotától. Az időjárással szemben is ellenállóbbak, szélsőséges körülmények közt is jó teljesítményt nyújtanak és biztos fémezést eredményeznek. A 160 és 180 szám jelzi a féktárcsa átmérőjét milliméterben. A kialakításnak köszönhetően nincs szükség további adapterekre, a rendszer súlya nem gyarapszik, a fék és váz kapcsolata a lehető legstabilabb. Ez a rendszer lehetővé teszi a fékek egyszerű szervizelését és állítását is.