A vázgeometria, valamint a kormány szögének beállítása is azt hivatott támogatni, hogy az Alboin 100 női, W vázas túrakerékpár legyen, amely támogatja a kényelmes és helyes testtartást, az egyszerű le és felszállást. Erős váz, megbízható alkatrészek segítenek, hogy túrára készen legyél.

Vázméret:Melyik az én méretem?

Szín:

Cikkszám
30200306-46A
Kiterjesztett garancia választása:
+1év 4 000 Ft
+2 év 6 000 Ft
Nem kérem
Kérünk, válassz a garanciák közül!
Ár:
94 900 Ft
Üzletkereső

Specifikáció

Váz

Váz
ACÉL
Vázméret
46 cm
Felhasználó
Teleszkóp / Villa
ACÉL

Váltók

Első váltó
SHIMANO TY FD-TY510 TOP SWING DUAL PULL 28,6MM
Hátsó váltó
SHIMANO TY RD-TY300D
Fokozat
21
Váltókar
SHIMANO TY SL-RS35 REVOSHIFT 3X7S

Fékek

Fék
GEPIDA TX-117 V-FÉK
Fékkar
LOGAN 327AE ALUMÍNIUM 4 UJJAS
Fék típus
Mechanikus felnifék

Technológia

Komfort geometria

Az optimalizált vázgeometria a kerékpáros kényelmét szolgálja hosszú távon is, ideális testpozíció mellett. Kerékpárjaink kialakításánál a piacon fellelhető legkényelmesebb kiegészítők közül válogatunk (pl. komfort markolat és nyereg), hogy a lehető legmagasabb ergonómiai szintet képviseljék.

Vizes bázisú festés

Ez a modern és környezetbarát technológia lehetővé teszi, hogy tökéletes fényezésű kerékpárokat készítsünk nagy színválasztékban. A fényezés tartósságát tovább növeli a speciális porlakk réteg, melyet a festési eljárás legvégén kapnak meg a vázak.

ISO 9001:2009

Ez a nemzetközi szabvány garantálja a termékek és szolgáltatások állandó kifogástalan minőségét folyamatos fejlesztését és a vevői elégedettséget.

360° Láthatóság

Kerékpárjaink tervezése során az egyik legfontosabb szempontként a kerékpáros biztonságot tarjuk szem előtt. A biztonságos kerékpározás egyik legfontosabb eleme a kiváló láthatóság, ezért kerékpárjainkon a lehető legjobb minőségű lámpákat és fényvisszaverő elemeket alkalmazzuk a 360 fokos láthatóság érdekében.