Hosszú túrák során a legfontosabb a megbízhatóság, amelyet minőségi alkatrészekkel biztosítunk az Alboin 700-as kerékpárunkon. Több száz kilométeres tekeréseknél nem mindegy a kényelmes testtartás sem, amiről a vázgeometria és állítható kormány gondoskodik. Az agydinamó pedig segít abban, hogy minden szituációban látható legyél. Shimano LX hátsó és Deore első váltó támogat, hogy könnyedén, és a haladásnak legoptimálisabb sebességre kapcsolhass, illetve a Shimano Acera hidraulikus tárcsafékek a biztos megállást garantálják. Meg kell még említeni a Schwalbe Silento csendes, de ugyanakkor rendkívül masszív gumiabroncsokat és a zárható Suntour NCX villát, ami szintén a teljesítményt, a haladást és kényelmet szolgálja.

Vázméret:Melyik az én méretem?

Szín:

Cikkszám
30200370-48A
Kiterjesztett garancia választása:
+1év 27 000 Ft
+2 év 40 000 Ft
Nem kérem
Kérünk, válassz a garanciák közül!
Ár:
330 900 Ft
Üzletkereső

Specifikáció

Váz

Váz
GEPIDA HYDROFORMING - 6061 ALUMÍNIUM
Vázméret
48 cm
Felhasználó
férfi
Teleszkóp / Villa
SUNTOUR NCX-D 700C LO RUGÓÚT: 63MM

Váltók

Első váltó
SHIMANO DEORE FD-T6000 TOP SWING DUAL PULL 31,8MM
Hátsó váltó
SHIMANO LX RD-T670 SGS 10S
Fokozat
30
Váltókar
SHIMANO DEORE SL-T6000 3X10S

Fékek

Fék
SHIMANO ACERA BR-M396
Fékkar
SHIMANO ACERA BL-M395
Féktárcsa első/hátsó
SHIMANO RT-56S 160MM
Fék típus
Hidraulikus tárcsafék

Technológia

Komfort geometria

Az optimalizált vázgeometria a kerékpáros kényelmét szolgálja hosszú távon is, ideális testpozíció mellett. Kerékpárjaink kialakításánál a piacon fellelhető legkényelmesebb kiegészítők közül válogatunk (pl. komfort markolat és nyereg), hogy a lehető legmagasabb ergonómiai szintet képviseljék.

Vizes bázisú festés

Ez a modern és környezetbarát technológia lehetővé teszi, hogy tökéletes fényezésű kerékpárokat készítsünk nagy színválasztékban. A fényezés tartósságát tovább növeli a speciális porlakk réteg, melyet a festési eljárás legvégén kapnak meg a vázak.

Integrált kábel

A kábelek vázon belüli elvezetése, letisztult, elegáns ugyanakkor sportos megjelenést kölcsönöz. Mindemellett a kábeleket, bowdeneket megvédi a külső behatásoktól, növelve a rendszer élettartamát, megőrizve annak pontos működését.

ISO 9001:2009

Ez a nemzetközi szabvány garantálja a termékek és szolgáltatások állandó kifogástalan minőségét folyamatos fejlesztését és a vevői elégedettséget.

Postmount 160, 180

A tárcsafékek nagy előnye a felnifékekkel (pl: V-fék) szemben, hogy a fékhatás független a felni állapotától. Az időjárással szemben is ellenállóbbak, szélsőséges körülmények közt is jó teljesítményt nyújtanak és biztos fémezést eredményeznek. A 160 és 180 szám jelzi a féktárcsa átmérőjét milliméterben. A kialakításnak köszönhetően nincs szükség további adapterekre, a rendszer súlya nem gyarapszik, a fék és váz kapcsolata a lehető legstabilabb. Ez a rendszer lehetővé teszi a fékek egyszerű szervizelését és állítását is. 

360° Láthatóság

Kerékpárjaink tervezése során az egyik legfontosabb szempontként a kerékpáros biztonságot tarjuk szem előtt. A biztonságos kerékpározás egyik legfontosabb eleme a kiváló láthatóság, ezért kerékpárjainkon a lehető legjobb minőségű lámpákat és fényvisszaverő elemeket alkalmazzuk a 360 fokos láthatóság érdekében.