Erős váz, speciálisan, a kényelmes testtartáshoz alakított kormány, puha nyereg jellemzi a City kategóriánk kiemeltjét, a Reptila 500-at. Biztonságos haladást és gondtalan tekerést biztosító 8 sebességes Shimano Nexus agyváltóval szereltük, valamint agydinamójának köszönhetően a világításra sem kell ügyelned. Megvan benne minden, ami a hétköznapi, városi kerékpározást gondtalanná teszi.

Vázméret:Melyik az én méretem?

Szín:

Cikkszám
30200450-54A
Kiterjesztett garancia választása:
+1év 20 000 Ft
+2 év 29 000 Ft
Nem kérem
Kérünk, válassz a garanciák közül!
Ár:
219 900 Ft
Üzletkereső

Specifikáció

Váz

Váz
GEPIDA HYDROFORMING - 6061 ALUMÍNIUM
Vázméret
54 cm
Felhasználó
férfi
Teleszkóp / Villa
SUNTOUR CR7-V 700C RUGÓÚT: 40MM

Váltók

Hátsó váltó
SHIMANO NEXUS 8
Fokozat
8
Váltókar
SHIMANO REVOSHIFT NEXUS 8

Fékek

Fék
SHIMANO ALIVIO BR-T4000 V-FÉK+KONTRA
Fékkar
GEPIDA ALUMÍNIUM LM-48
Fék típus
Kontrafék

Technológia

Komfort geometria

Az optimalizált vázgeometria a kerékpáros kényelmét szolgálja hosszú távon is, ideális testpozíció mellett. Kerékpárjaink kialakításánál a piacon fellelhető legkényelmesebb kiegészítők közül válogatunk (pl. komfort markolat és nyereg), hogy a lehető legmagasabb ergonómiai szintet képviseljék.

Vizes bázisú festés

Ez a modern és környezetbarát technológia lehetővé teszi, hogy tökéletes fényezésű kerékpárokat készítsünk nagy színválasztékban. A fényezés tartósságát tovább növeli a speciális porlakk réteg, melyet a festési eljárás legvégén kapnak meg a vázak.

ISO 9001:2009

Ez a nemzetközi szabvány garantálja a termékek és szolgáltatások állandó kifogástalan minőségét folyamatos fejlesztését és a vevői elégedettséget.

360° Láthatóság

Kerékpárjaink tervezése során az egyik legfontosabb szempontként a kerékpáros biztonságot tarjuk szem előtt. A biztonságos kerékpározás egyik legfontosabb eleme a kiváló láthatóság, ezért kerékpárjainkon a lehető legjobb minőségű lámpákat és fényvisszaverő elemeket alkalmazzuk a 360 fokos láthatóság érdekében.