A váznak köszönhetően rendkívül egyszerűen szállhatsz le és fel, főleg ha egy gyors vásárlásról van szó. Menet közben kényelmesen tekerhetsz, a 8 sebességes Shimano Nexus agyváltónak köszönhetően pedig gyorsan válthatsz. Agydinamóval szereltük, így a világításra sem kell ügyelned. Hétköznapi, városi és egyben remek társ a Reptila 500.

Vázméret:Melyik az én méretem?

Szín:

Cikkszám
30210455-45A
Üzletkereső

Specifikáció

Váz

Váz
GEPIDA ALLOY CITY 28"
Vázméret
45 cm
Felhasználó
női
Teleszkóp / Villa
SR SUNTOUR CR7V P 700C 40MM

Váltók

Hátsó váltó
SHIMANO NEXUS 8
Fokozat
8
Váltókar
SHIMANO NEXUS 8 SL-C6000-8 REVOSHIFT

Fékek

Fék
SHIMANO ALIVIO BR-T4000
Fékkar
PROMAX LM-48
Fék típus
Kontrafék

Technológia

Komfort geometria

Az optimalizált vázgeometria a kerékpáros kényelmét szolgálja hosszú távon is, ideális testpozíció mellett. Kerékpárjaink kialakításánál a piacon fellelhető legkényelmesebb kiegészítők közül válogatunk (pl. komfort markolat és nyereg), hogy a lehető legmagasabb ergonómiai szintet képviseljék.

Vizes bázisú festés

Ez a modern és környezetbarát technológia lehetővé teszi, hogy tökéletes fényezésű kerékpárokat készítsünk nagy színválasztékban. A fényezés tartósságát tovább növeli a speciális porlakk réteg, melyet a festési eljárás legvégén kapnak meg a vázak.

ISO 9001:2009

Ez a nemzetközi szabvány garantálja a termékek és szolgáltatások állandó kifogástalan minőségét folyamatos fejlesztését és a vevői elégedettséget.