5 hiba, amit soha ne kövess el nyeregvásárláskor

1.       Ne válassz kipróbálás nélkül – Manapság minden komolyabb Kereskedő kipróbálási lehetőséget biztosít teszt nyergek formájában. Élj a lehetőséggel és mindenképp próbáld ki azt a nyerget, amire a választásod esik. 

2.       Ne feltételezd, hogy XY típusra vagy modellre van szükséged – Sok esetben nagyon csábító lehet egy-egy profi versenyző által használt nyereg. Sportos, esztétikus és könnyű darabokról van szó, de ne feledd: ami másnak kényelmes az nem feltétlenül lesz Neked is az!

3.       Ne hagyd figyelmen kívül, ha kényelmetlenséget tapasztalsz – A már korábban is említett tesztelést azért végezd el, hogy megbizonyosodj arról  kényelmes lesz-e az új nyerged. Ha kényelmetlenséget érzel, azt soha ne hagyd figyelmen kívül!    

4.       Ne feltételezd, hogy a puha egyenlő a kényelmessel – A nagyon puha ülőfelületű nyergekhez általában egy meghatározott forma és felhasználási terület is társul. Amennyiben ez nem egyezik az általad támasztott elvárásokkal, ne válassz ilyen nyerget. Sok esetben a kicsit „keményebb” nyereg lesz a nyerő és kényelmes választás. 

5.       Ne hozz elhamarkodott döntést – Soha ne kapkodd el a döntést, főleg akkor ne, ha egy teljesen új, számodra ismeretlen gyártó termékéről van szó. Adj időt magadnak és győződj meg arról, hogy helyesen választasz. Egy nyereg használata általában néhány évre szól, ezért fontos, hogy ezt a döntést megfontoltan hozd meg.  

 

GE2206004b   GE2206052b   GE2206156

 

tpkfreexx1  tpkfreerx3_1_0  tpkfreetx2-1

 

 

 

VISSZA