Ajándékozz Gepida kiegészítőt vagy ajándékutalványt

2020. december 20-tól a karácsony előtti kézbesítést - a DPD futárszolgálat is fokozott leterheltsége miatt - sajnos már nem tudjuk garantálni! ajándékutalvány gepida

Kérjük, hogy ezt vedd figyelembe a rendelés leadása során!

 

Ha mégis nagyon megcsúsztál a vásárlással, akkor válaszd az Ajándékutalványt, amit még december 22-én is megtudsz vásárolni.

Üdvözlettel:

Gepida Team


Böngéssz, keress, válassz a bukósisakok, markolatok, táskák, kulacstartók, szerszámok között. Tedd be a kosaradba, vásárolj online!
Ajándékozz tökéletes kiegészítőt Szeretteidnek, vagy lepd meg magad.

Kerékpár kiegészítők

Jelentős kedvezményekkel segítünk a karácsonyi ajándék(ok) beszerzésében, egyes termékekre 67%-os árelőnnyel. Az akcióban részt vevő kiegészítőinket megtalálod a Gepida Webshop-ban 2020. december 12-től a készlet erejéig.

Ajándékutalvány 10 000 Ft címlet(ek)ben

Gepida karácsonyi utalvány
Az utalvány tízezer forint értékben beváltható a Gepida internetes üzletében a gepida.hu webáruházban történő vásárláskor. Több utalványt is vásárolható, de a minimális összeg 10 000 Ft (tízezer forint).
  • Az utalvány felhasználása az ajándékutalvány kiállítását követő 6 hónap időszakban lehetséges. 
  • Az ajándékutalvány felhasználása azzal valósul meg, hogy a rendelés során az utalvány számát feltünteti a megjegyzés rovatban.
  • Az ajándékutalvány kibocsátási értékénél kisebb értékű áru megvásárlása esetén az érték és a kibocsátási érték közötti különbség készpénzben nem téríthető vissza a vásárlónak. Az utalvány készpénzre nem váltható.
  • Az utalvány értékét nem lehet több vásárlásra megosztani.
  • Ha a választott termék vagy termékek ára meghaladja a kártyán feltüntetett összeget, a fennmaradó részt a megrendelő utánvétes fizetéssel egyenlítheti ki

Az ajándékutalvány igényedet kérjük a support@gepida.hu email címen jelezd felénk, az alábbi adatok megadásával együtt:

  • Vásárló teljes neve
  • Vásárló címe
  • Utalvány értéke (pl: 10 000 Ft, 3x10 000 Ft)

Az utalványt emailben juttatjuk el részedre ügyfélszolgálatunk nyitvatartási idejében. (Hétfő-Péntek 9:00 - 17:00)

karácsonyi ajándékok