Importőr nap

Az elmúlt évben értékesítési hálózatunk folyamatos növekedő tendenciát mutat, már nem csak Európában, de a tengerentúl is egyre szélesebb körben érhetőek el Gepida kerékpárok.

A múlt héten megtartottuk éves Importőri napokat a külföldi importőreink számára, ahol bemutattuk 2017-es kerékpár modelljeinket és aktuális frissítéseinket.

Többek között bemutatásra kerültek az új merész színeket és modern dizájn stílust követő 2017-es ebike-jaink. Továbbá a korszerűsített kerékpárok felszereltségei, melyeket a nemzetközi trendekkel összhangban alakítottunk ki.

Ezzel egyidejűleg a Gepida gyár egy új összeszerelő egységgel bővült, aminek köszönhetően a termelési kapacitásban is jelentős növekedés várható.

Tehát következő évben minden felhasználási területen élénk és modern ebike-okkal szélesítjük a szortimentünket, legyen szó a városi, túra kerékpárjainkról, vagy akár elektromos mountain bike-jainkról. Elektromos rendszerrel nem rendelkező Gepida kerékpárjaink is ezt az új élénkebb modernebb trendet követik majd.

Partnereinknek lehetőségük volt, hogy elsőként közelről megcsodálják ezeket az új 2017-es Gepida modelleket, melyek a nagy nyilvánosság számára az idei Eurobike-on mutatkoznak majd be.

 

PET2209_0  PET1976       PET2074

 

PET2113       PET2129       PET2146

 

PET2154

 

 

VISSZA