Miliare: ha nyitott vagy az összecsukásra

A Gepida Miliare egyszersmind válasz a piacon jelentkező felhasználói igényekre, másrészt pedig, kihívás a választékunk innovatív bővítésére. A városi közlekedés számos területén kínálunk minőségi és valóban működő alternatívákat. E-bikejainkat modern külsőbe csomagolva, a funkcionalitás és a hatékonyság jegyében alkottuk meg. Ez alól a Miliare sem jelenthet kivételt.

A városi mobilitás egyre nagyobb térnyerésével mind többen csatlakoznak a kerékpáros közlekedési hálózathoz, nemcsak a belvárosok lakói, hanem az agglomeráció is részesévé válik. Éppen ezért láttuk indokoltnak egy olyan kerékpár létrehozását, amely ötvözi az elektromos kerékpárok kényelmét, teljesítményét az ingázásban elengedhetetlen kompakt kialakítással. Az alacsony vázméret, a 20 colos kerekek, a rövid tengelytáv és mindenekelőtt a gyorsan összezárható, Clickfix rendszerrel rögzíthető kivitelezés teszik lehetővé, hogy a Miliare ott is helyt álljon, ahol más kerékpárok elvéreznek.

 

 

Szállíthatjuk tömegközlekedési eszközökön és az autónk csomagtartójában is. Mozgatása összezárt állapotban sem okoz nehézséget, hiszen a fogantyúval felszerelt nyeregnél fogva guríthatjuk. Függőleges kormányoszlopa ugyancsak lehajtható, ezzel még kompaktabbá, csomagszerűvé téve kerékpárunkat.

 

 

Ezért az élményért kétféle modell közül válogathatunk – az egyszerűbb Miliare-nkat lánchajtással szereltük, míg a Pro verzió Gates szíjhajtást, valamint rugózással ellátott nyeregcsövet kapott. Mindkét modellünk Nexus 8-as váltórendszerrel, Bosch Active Line Plus Gen3 motorral és 500 Wh-s Powertube akkumulátorokkal rendelkezik. A fürge városi cirkáló megállításáról MT200-as Shimano tárcsafékek és 160 mm-es tárcsák gondoskodnak. A Schwalbe Big Apple gumik oldalfalán található fényvisszaverő csíkozás éjszakai bringázás esetén szolgálja a biztonságunkat. A felszereltséghez tartozó csomagtartó és sárhányó pedig, további komfortot biztosít a mindennapokra.

 

 

Hova tovább a tárolás és szállítás tekintetében is valóban univerzális, sokrétű megoldást kínál – a tömegközlekedésen (vonat, metró) túl könnyedén magunkkal vihetjük egy lakóautós kirándulásra vagy éppen hajóútra, de kisebb lakásokban is helytakarékos választás lehet.

 

 

Ha egy igazi kompakt, városi mindenesre vágytál – a Miliare jelenti a megoldást.